perjantai 21. tammikuuta 2011

Sisältörike

En ole tarinoinut mitään turhaa hetkeen, joten ajattelin tarinoida jotakin turhaa jotta on hetkeksi taas tarinoitu. Turhake alkaa tästä (jos et jaksa lukea, paina PgDn nappia, kuvittele lukeneesi ja sen jälkeen Alt+F4):

Turhake numero yksi: Sain Googlelta sähköisen kirjeen, jossa kerrottiin:

Tiliäsi tarkistaessamme huomasimme, että näytät Google-mainoksia tällä
hetkellä sääntöjemme vastaisella tavalla. Löysimme esimerkiksi
AdSense-sääntöjen rikkomuksia sivulta: Luokaton blogisi.

Ohjelmasääntöjemme mukaisesti AdSense-julkaisijat eivät saa sijoittaa
Google-mainoksia sivuille, joiden sisältö on tarkoitettu vain aikuisille
mukaan lukien seksiä käsittelevät tekstit.

Siistiä. K-18 blogi meikällä. Seksiäkin olen vissiin käsitellyt monessa aiheessa. Siitä puhe mistä puute sitten vissiin. Ainakin sen muistan, että jossain kirjoitin kellon hyväilevän seinää tjsp. Taisi mennä sitten liian eroottiseksi kuvailuksi. Lupaan hillitä itseni jatkossa.

Uhkasivat myös, että jos en kolmen PV:n (päivä, ei mopo) sisällä ota mainoksia pois, niin en saa enää ikinä näyttää mainoksia tällä sivustolla :((. Ajattelin miellyttää ohjelmistojätin herkkiä sensoreita ja poistin tuosta sivupalkista mainoksen. Tuohon uusimman tekstin alle se kuitenkin vielä ilmestyy, sillä en ole helvetilläkään keksinyt miten saan sen siitä pois :D Mutta liekkö tuo haittaa, kun tuosta sähköpostistakin on varmaan jo viikko, eikä ole vielä kutsua Kalifornian tuomioistuimeen tullut kirjattuna kirjeenä. In your face vitun kapitalistigoogle, voitin ensimmäisen erän, vaikka nöyristelinkin.

Turhake numero kaksi: Mehupurkit. Ostin abelsiinimehua tuossa viime viikolla, ja ensimmäistä kertaa historiani aikana -- se repäisymetodi TOIMI. Yleensä en jaksa edes yrittää, mutta oli pakko, kun en jaksanut hakea saksia kaapista. Purkin nokka repesi niin nätisti katkoviivaa pitkin, että ei ole ennen nähty. Ei tarvinnut saksilla edes tökätä ilmareikää, mehu vain solisi ulos kauniina tasaisena keltaisena virtana, kuin lähdevesi sammaleisen kivikon pyörteissä. (Helvetin huono aloitus, ei noilla sanavalinnoilla kyllä mikään lopetus poista mielikuvia, toim. huom). Yleensä kun lähden avaamaan mehupurkkia repäisemällä, siitä ei tule hevonsviddujakaan.
1. En saa sitä edes alulle (en tiedä onko itse purkin syy, vai pitäskö mennä puntille?)
2. Sitten kun se lähteekin auki, niin ihan päin helvettiä. Ei varmasti lähde siitä katkoviivan kohdalta, menee yhtä vinoon kuin kaikki puukäsityötuntieni sahaukset. (Tämä kyllä ehkä poistaa narukäsiteorian?!)
3. Lopulta kun se nokka repsottaa siinä jotenkin, ja ryhdyt kaatamaan (et jaksa repiä auki enempää ja unohdat tehdä ilmareiän vai mikä onkaan) niin sieltä tulee nestettä semmosina sykäyksinä, että John Holmeskin olisi kateellinen. Sitten on taas roiskeita joka puolella.

Turhake numero kolome: Luin männä viikolla artikkelin, joka kertoi Univajeesta. Ei siinä mitään uutta ollut, mutta kauhean julmaa ja tylyä tekstiä siinä oli. "Viikon univajetta ei voi korjata viikonloppuna". :(. "Sydän- ja verisuonisairausten riski kasvaa". :(. "Immuunipuolustus heikentyy" :(. "Aikaisempi kuolema on myös mahdollinen" :(. Tulevaisuuteni näyttää erittäin synkältä, toverit. Jos en seuraavana kouluvuotena kirjoittele tänne, niin tiedätte mitä on tapahtunut.

Kaiken masentavan tekstin ohella siinä jutussa oli jotain positiivistakin: "
Kun univaje kasaantuu viikon mittaan, vastaa aivojen suorituskyky työviikon lopulla yhden promillen humalaa".

Ilmaiset kännit JEEJEE.

NIMIM. nELJÄN tUNNIN pÄÄSTÄ kOULUUN, lynYRD skYNYRD JA tORSTAI yö. JUMALA, AMERIKKA JA ASEET.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti