perjantai 31. joulukuuta 2010

Unien maailma, Pt. 1

Unet ovat jänniä juttuja, harmi ettei niitä näe kuitenkaan ikinä. Tai vissiin näkee, muttei kuitenkaan muista. Ja jos näkee, niin ne on a) helvetin ahdistavia ja itsemurhan partaalle vieviä juttuja, b) jotain jossa kuollaan ja taas vituttaa herätä hikisenä c) jotain liskojenyöntasostapaskaa.

Eli ehkä ihan hyvä, että niitä ei näekään/muistakaan kovin usein. Joskus sattuu kuitenkin poikkeuksia. Näin tuossa toissapäivänä ihan hiton siistin unen, ja ajattelin jakaa sen muidenkin kanssa (eli tuon romanialiaisen ja kroatialaisen, jotka ovat käyneet blogissa). Kannatookahan tuota flagcounteriakaan pitää oikeasti. Onhan se kiva kun jengiä käy vaikka mutumbumaasta asti, mutta eihän ne mitään tajua. Paitsi tietysti Google Translator, joten ongelma ratkaistu. Turha vaivata päätä tällä asialla.

Takaisin uneen. Lähtöasetelmana oli yleisurheilu. Olen aina ollut ihan surkea siinä. Satasen juoksin yhtä nopeasti kun kenialaiset maratonin. Pituushypyssä jäätiin varmaan hiekalta pois ja korkeudessa hyppäsin keppiä päin. Kuulantyönnöstä ei tullut mitään, sillä hyvä kun jaksoin nostaa koko helvetin kuulaa. Keihäänheitossa oli lähempänä oman posken menetys kuin 90m haamurajan rikkominen. Turbokeihäs meni ihan hyvin, mutta sekin lähti aina poikittain jostain syystä. Puhumattakaan muista yksilölajeista. Coopperissa olin ihan ok, mutta juoksin aina omaa tahtia rauhassa enkä kellon mukaan, niin olihan ne tulokset sinänsä ihan huonoja (ketä oikein yritän vakuuttaa tässä? paska olin siinäkin oikeasti). Olen enemmän URHEILULAJIEN kannalla. Eli alkuasetelmat unelle olivat huonot. Sieluni varmasti harkitsi jo dramaattisia toimintoja. Mutta rohkeasti unesssa tartuttiin haasteeseen ja vastustajat nähdessä meinasin kusta hunajaa. Ne olivat kaksi romanilasta, ensimmäisen luokan opiskelijoita ala-asteelta. (Huomio Astriid Tuurs, tämä ei ole rasistinen uni. Laki-toim. huom.). Siinä sitten hetken aikaa juttelin Lefan ja Valden kanssa, ja mietin että meikästä tulee vielä joku päivä jotain.

Ensimmäinen laji - 100m juoksu:

Tässä vein ihan sata nolla. Kerrankin meikä oli se, joka näytti boltilta eikä miltää helvetin kilpikonnalta. Vaikka ei se 16 sekuntia edelleenkään vissiin mikään ihan rakettiaika ole, haha.

Toinen laji - Pituushyppy:

Kumpikaan kersoista ei päässyt edes hiekalle, haha. Säälittäviä olentoja. Meikäläinen puolestaan hyppäsi koko hiekan yli :----D (Unet on siistin realistisia aina joskus). Jopa poikien äiti nousi seisomaan katsomossa ja innostui taputtamaan! Ihme ettei hameen salalokeroista tippunut tavaraa tällä hetkellä. (Kuten totesin, unet on siistin realistisia aina joskus [Ps. en yleistä]) Tais mennä taas sulkeet väärinpäin...

Kolmas laji - Uimahyppy tjsp (joo ei oo yleisurheilua mutta täyttä paskaa kuitenkin)

Metrin ponkku. Jätkät oli varmaan iteki metrin pitusia. Eivät uskaltaneet kuin astua alas veteen. En tiedä tyylipojoista, niistä ei unessa kerrottu tarkemmin. (varmaan ihan PAS*KRHM*kAT). No joo, ei toimi legendaarinen yksimiskettuilu tekstinä. Joka tapauksessa pisteistä, en tiedä oikein miten niitä annetaan. En ole ihan varma meinaan tästä lajistakaan. Omalla kohdallani nimittäin astelin lankun päähän, ja siitä astuin vastapäiselle kaakelilattialle, eli toiseen päähän uima-allasta. En tiedä mitä tapahtui, vissiin lankku kasvoi metrejä tai sitten magic. Ihan sama, voitin vissiin, en tiedä. Sovitaan ihan suvaitsevaisuuden kunniaksi vaikkapa melkein tasapeli.

Siinä olikin kaikki lajit kun heräsin, mutta ai jumalauta miltä tuntui herätä. IHAN VOITTAJAFIILIS. Kerrankin on voittanut jossain. Olin niin täynnä positiivista energiaa, että nousin sängystä ylös hymyille, ja tuuletin pari kertaa. Kaikki paska haihtui mielestä pois saman tein. Näitä lisää alitajunta, kiitos.

Nyt on pakko lopettaa, koska teeveestä alkaa Kymppitonni ja Riittä Väisänen, Ooh Ooh.

PS. Nalle saa jäädä, vaikuttaa sopivan paskalta teemalta

EDIT: 00:40 / PPS. En yleensä korjaa kirjoitusvirheitä, koska ne ovat näiden juttujen suola, mutta tuo Väisänen oli niin jäätävää pyhäinhäväistystä, että pakko tehdä poikkeus sääntöön. Eli ei Väisenn, vaan Väisänen. (Miksi tässä ei ole simppelinä toimintona sellaista kivaa yliviivausta? Olisin Word-kursseilla oppimien tyyliasetusten mukaan laittanut sanan "Väisenn" Kursivoidusti ja yliviivatusti sulkeisiin ja perään oikean muodon. Turhaan olen taas harjoitellut taitojani loman ajan ::sad)

Vitusti P:tä ja S: Ajattelin myös rantata uudesta vuodesta, mutta ei kyllä jaksa. Jääpähän aiheita ensi vuodellekin, kun ei kaikkia pyhiä tänä vuonna käyty läpi. Sanon vain, että onnittelut vaan Jyrki Kataisille kun ampuvat euroja ilmaan. Olisitte vaikka mieluummin pelanneet uhkapelejä ja mahdollisesti tuplanneet teidän moneyt. Sama tappio siinä olisi ollut vain mahdollista tulla. Ja sitten oravanpyörän sankarit saavat tekosyyn juoda, sillä tänään ehkä vaimokin viitsii ottaa, niin ei tarvitse siitäkään kantaa huolta. Kirsikkana kakun päällä toivotellaan _HYVÄÄ_ uutta vuotta. Myöntäkää vaan, niin se edellinen vuosi oli yhtä paska kuin aikaisemmatkin, ja ei tulevakaan positiiviselta näytä. Kasista neljään rytmi taas huomenna silmään ja oravanpyörään jumittamaan. Sama paska volvo, sama paska vaimo, sama paska rivitalokaksio, sama paska asuntolaina+autolaina+laina muuten vaan koska aina pitää olla lainaa, samat paskat kyttääjänaapurit, kissat, koirat, lapset+muut jotka tekisi mieli heivata helvettiin ja lähteä bahamalle bailaamaan. M&Moro

EDIT 01.22: Olen muuten aina halunnut sellasen Unikirjan, vois olla jännä tsiigaa kaiken (huuhaa)tarkoitukset ja sen sellaiset. Romanilapsia sieltä tosin ei taida löytyä :-------D Pitää laittaa hankintalistalle sijalle uno.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti