sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Unien maailma, pt. 2

Hihii ja hohoo. Täänään lähtee taas ihan lapasesta kaikki hommat, mutta onneksi ei ollu lapaset kädessä niin ei ole niin vakavaa tämä. Ajattelin tässä jakaa kokemukseni viime yöltä, (tai siis sitä edelliseltä, tämähän yö on jo ohi kirjoitushetkellä), sillä näin pitkästä aikaa unta!! Vähänx siistii. Oli kyllä syytäkin, kun yhdeksältä illalla jo kauhea pilkkiminen ja silti yrittää pinnistää jonnekin puolenyön jälkeisille ajanjaksoille. Jos tuolloin ei ajutajunnasta tule paskaa läppää niin ei sitten milloinkaan.

Eikä metodit pettäneet minua. Pelokkaasti vaivuin kohti syvempää unta, ja pelokkaana yö sai jatkua. Näin yhteensä neljää eri unta kahdeksan tunnin ajanjakson aikana. Varmaan uusi ennätys. Toisin sanoen, heräsin n. kahden tunnin välein aina ihan paskan fiiliksen kera. Unet olivat jotain tajuttoman ahdistavaa tai paskat housussa nurkassa kyttimistä. Ei siis mairittelevia. Oli epäonnistuneita ihmissuhteita, tappamista, kuolemaa, verta, piikkilankaa, villakoiria ja sädekehiä.

Päällimmäiseksi jäi kuitenkin mieleen uni, jota näin viimeisenä. Lähdin joidenkin kikolaisten (sorry hanit, mut ei mitään muistikuvaa ketä siin oli) kanssa juomaan. Ei sitten vissiin löydetty soipivaa paikkaa menoille, vaan jotkut yläastelaiset naispuoliset henkilöt saivat meidät mukaansa. Menimme sitten jonkun työmaan läpi kohti näiden ihmissaastojen asuntoa. Työmaalla jostain syystä meitä yritettiin ampua. En tiedä kuka siellä harjoitteli simo häyhän hengessä. Varmaan joku lippatukka joka on juuri saanut synttärilahjaksi vanhemmiltaan sniper eliten. Anygays, matka jatkui huolettomasti kohti bilemestaa ilman sen suurempia ongelmia. Perillä bilemestassa homman nimi oli vissiin alkoholi. Tässä vaiheessa oli tyhjää, ja sitten heräsinkin jo. Eli sinänsä ihan toimivaa, sillä jos reaalimaailmassa menee ryyppäämään, saattaapi lähteä muisti. Miksei siis unissakin? Aivan mieletöntä tajunnanlaajentamista.

Eli joo, ei mitenkään hyvä uni eikä juttukaan. En tiedä miksi edes kerroin. Ensi kerralla toivottavasti parempaa juttua ja materiaalia jutun varteen.

Koska tästä tulee muuten vähän masentavan tynkä (ottaen vielä huomioon jutun erittäin laadukkaan laaduN), niin ajattelin avautua jostain hauskasta asiasta, mistä monilla on kokemusta. Vedin terveyskeskus tyyliin silinterihatusta diagonosiin, ja se on tänään autokoulu. Oikeasti on pitänyt rantata tästä jo ikuisuus, mutta tänään taas kännissä ihailtiin toiseten ihmisten ajokortteja (mikähän siinäkin on. jossain vaiheessa joku ottaa asian esiin ja sitten kortit kiertää kuin lusikka paremmissa piireissä).

Autokoulu. Jos ihmisillä ei ole tästä mielipidettä niin annan sen teille; ihan kamalan kallista itsestäänselvyksien sävyttämää postmodernia paskaa. Ensiks(siksiks)kin pitää olla joku vitun nalle wahlroos, että on edes varaa aloittaa tämä. Toinen vaihtoehto on tietysti, että joku sukulainen opettaa, mutta siihenkin tarvii olla joku vitun nalle wahlroos, että on a) auto ja b) varaa modata se siten, että isäkin voi sitten painaa kaasua, koska tosimies ei jarrua paina.

Tämän vaiheen jälkeen pääset sitten aloittamaan itse opinnot. Jokainen opiskelija on toki tässä vaiheessa ihan kikseissä, että jee nyt ajetaan corotrolololollalla. Mutta ei. Laitetaan istumaan jonnekin teoriatunneille ai vittu kun alko pyöriin pääässä jostain syystä. Ihan tajutonta. ONko tämä se kuolema? No mutta skarppaanpa nytten. No mutta kuitenkin teoriatunneista. Siellä kerrotaan, että tässä on stop-merkki. Pysähdy siihen tai kuolet. Tottakai kaikki nyt herranjumala pysähtyy, ei kukaan halua kuolla. Tai että auto käy kun moottorissa tapahtuu sitä ja sitä ja sitten siitä seuraa tätä ja tätä ja tuota ja tuota ja sen jälkeen ehkä jos kaikki kunnossa niin vielä tulee tämä. Ei ketään oikeasti kiinnosta. Se on ihan vitun sama sille janille kun se saa kortin, että mikä siellä liikkuu kuhan koko roska liikkuu paikasta a paikkaan b.

SItten mennään ajotunneille, kaikki tärrää ja jännäkakkakin kutittelee jo lahkeessa. Sitten isketään heti jonnekin kaupungin keskustaaan ajamaan, että varmasti saadaan hyvät vakuutusrahat autokoululle, ja traumat oppilaalle. Asiaa ei todellakaan helpota, että siellä pelkääjän paikalla on joko:

a) opettaja, joka valittaa joka helvetin asiasta minkä teet vastoin hänen täydellistä maailmankuvaansa

b) opettaja, joka katselee yläastelaisten tyttöjen perbereitä samalla kun sinä yrität luovia eteenpäin

c) opettaja, jota ei kiinnosta mikään, ja hän vain hyräilee kaija koota radion mukaan ja kertoo, että käänny joskus vasemmalle

...ei ihme että jengi reputtaa inssejä. mukaanlukien minä. ei jumalauta mitä paskaa sekin. loppu muuten jostain syystä isojen kirjaimien käyttäminen. no mutta anyway sano payday, inssistä. SIitäkin onnistutaan vääntämään joku maailmanlopun toteenkäyminen ja luodaan kauheita uhkakuvia. Sitten kun menet teoriakokeeseen, ne kysymykset on tyyliin: "mitä varten autokoulu ajetaan"

a) että osataan ajaa sitä riisikuppia
b) että autokoulun työntekijät saisivat nauraa koko matkan pankkiin
c) että sinua vain vituttaisi

SItten annetaan aikaakin vielä varmaan 3min, että varmasti osaat valita kohdan c. Ei jumalauta. Itsellä oli edellämainitunlainen (ei varmaan yhdyssana) ja sitten tyyliin tämä: "miksi autokoulun toinen vaihe ajetaan"

a) että saataisiin skillsejä hiottua yms. kalia
b) että autokoulun työntekijät nauraisivat pitemmän matkan pankkiin
c) että sinua vituttaisi vielä vähän enemmän

....

Insissä sitten taas kun pääset oikein jonkun egoistisen: "mä oon tehny tätä kakskytviisvuotta, mä tiiän mitä muut tekee, vaikka itse en edes seuraa" jäbän kanssa, niin voi jumalauta sitä nautintoa. Itsekin kössäsin, kun en kuulemma katsonut kuollutta kulmaa vai mikä sokea se on. vammainen kuitenkin. Aloin vänkäämään vastaan herr katsastusasemanpäällikön kanssa, ja eihän se tykänny. Ihme kaikkitietäviä palsternakkoja saakeli.

Sekään ei riittäny että olisi saanut vähän reenata ja sitten uutta tupaan. Antoi hömö vielä joku 4 ajotuntia tai ainakin hinnan perusteella tuntui siltä, että koko paska mennään uudestaan. Varmaan lisähintaa kokopaskalle vielä joku 300e. Kiitos ja kiitos.,fgalmemambeal

Toisesta vaiheestakin voisin avautua. Maksoin siitä 330e, tässä vaiheessa olen maksanut autokouluun enemmän, kuin olen elämäni aikana tienannut. Sitten ajamma 40min ajan kaupungissa, kahden lenki nverran. Tämän aikana saan oppia, että ajamalla opettajan kikoilla, saan säästettyä bentsiiniä jopa 50e edestä VUODESSA! OMFUg, sehän on melkein 4,2€/kk. Ei tässä nyt missään vitun zimbabwessa asuta herranjumala. Mieluummin revittelee yhdet valot vuodessa ihan vaan sen takia, että voi huutaa autokoululle että ei oo fygest kii.

Sitten se liukasrata, olihan siellä ihan hauska spedeillä, mutta aika vakavalla naamalla sai spedeillä kun 70e maksoi sekin lysti. Aivan turhaa. Tämän jälkeen vielä menet teoriatunnille, jossa vain suurinpiirtein juteltiin, että no mites paljon on ajettu ja onko se nyt niin kivaa kun hollywood antaa ymmärtää. Kaksi tuntia liirumlaarumia ja KACHING. Raha juoksee kassoihin virran mukana. Paska järjestelmä.

ONNEKSI OLEN VAPAA KOKO ROSKASTA. 70v taas uudestaan, mutta viekkaan että olen sen verran hermoraunio tärisevä ukko jo tuolloin (jos edes hengíssä), että ihan sama. JEEE eiköhän tää ollu tässä. Turha valitus turhista aiheista on ihan parsaa.

1 kommentti:

  1. Minulla on mielipide, ja se on oikeastaan sama kuin herralla itsellään. Eniten hatuttaa asiassa kyllä se että laitettiin äiskä opettamaan mut ajamaan koska "se tulee halvemmaksi" ja vitut, koska tietenkään en päässyt inssistä läpi. Pitiköhän se nyt kolme vai neljä kertaa vetää ennenkö ukko päästi säälillä läpi, en uskalla edes muistaa. Hävettää vielä ku meni porukoitten rahoista koko lysti. Ja kakkosvaihe ehkä turhinta mihin on tullut rahaa syydettyä. Hyvä et osas autokoulun avaruusaikasella koslalla ajaa, ja liukas keli tottakai sit omalla autolla et menee varmasti vitusti bensaa vaan siihen että ajaa ympyrää räntäsateessa.

    VastaaPoista