maanantai 28. maaliskuuta 2011

Nyt sitä kesää....aikuisten oikeasti

Noniin, nyt olen virallisesti sitä mieltä, että voidaan hypätä tämän takatalvi/kevät kombon yli ja painella vain suoraa päätä siihen helvetin kesään. Vituttaa ensinnäkin nuo loskat ja yöpakkasten siihen tuoma lisäväri. Yhtä luistelurataa koko kaupunki. Hokkarit vaan jalkaan ja kouluun. Ainiin, vihaan myös kevään esiintuomia koiranpaskoja, koska niitä pitää kunnon valittajan vihata.

No mutta oma päänsärkyni johtuu omasta tyhmyydestäkin, mutta syytän silti enemmän pakkasherraa. En ole hetkeen ajanut autolla, kun olen nauttinut juuri näistä kivoista kevät keleistä, saa kävellä asfaltilla ja linnut laulaa ja elämä voittaa. Tämän seurauksena sitten antanut auton seisoa parkkipaikalla. NOH. Tajusin tuossa, että pitääpi viedä tiistaina öljyjenvaihtoon sekin romu, kun on kerran varattu aikakin. Kävin eilen katsomassa, että mikä pössis ja ajattelin käydä kaupoilla samalla. Ilokseni huomasin, että auton alla ollut lumi oli aina niin mukavasti sulanut ja sitten taas jäätynyt jne. Aiheuttaen lopulta sen, että oikean puolen renkaat olivat puoliksi jään sisällä, eikä tilannetta helpottanut se, että aura oli vetänyt loskasta semmoisen muurin siihen taaksekin :DDDDD Luovutin heti ja menin kuuntelemaan Ilonaa.

Tänään sitten otinkin itseäni niskasta kiinni ja päätin, että minulle ei joku jää vittuile. Kävin eka lapiolla kokeilamaan, mutta hävisin ihan pystyyn. Vitun paksua ja kovaa kökkärettä, eikä tässä taloyhtiössä ole semmoista jääpiikkiä junou. Noh, muuta keinoa en kekannut, kuin että kuumaa vettä vaan _vitusti_. Lähdin liikenteeseen 1,5l limupullolla, ja hanasta niin kuumaa kun vain lähtee. Kokeilin eka renkaan viereen, siitähän suli sellainen 2mm pois, eli yhtä turhaa kun talvitakin kauppaaminen kenialaisille. Siirryin järeämpiin aseisiin ja otin kaapista jonkun 10kg:n omenavanilliini rasian. Täytin noin puoleenväliin ja totesin, että ei tätä paskaa saa pois lavuaarista ellei kallista niin paljoa että valuuvettäkin pois. Jäi sinne kuitenkin ihan hyvin. Tämän avulla sitten päätin että otan sen takavallin hushelvettiin. Noh, eihän sekään oikein lähtenyt, pari kökkärettä sain veden ja väkivallan avulla pois.

Turvat, nro. 1: Lähdin kohti keittiön ovea, ja juuri sopivasti jonkun risupuskan kohdalla vedin turvat ja otin kädellä vastaan, joka ikäväkseni osui keskelle puskaa. Nyt aivan törkeän arkoja nirhaumia ja raapaleita ranteen alueella, ei pysty edes dataamaan kunnolla, kun sattuu hiirikäteen kokoajan :(((

Tuvassa odotti plan B, eli vitusti kiehuvaa vettä kattilassa. Tätä kantaessa tiesin, että tässä on kaikki katastrofin ainekset. Auton luo päästyä sisäinen Nostradamukseni vain myhäili...

Turvat, nro. 2: Liukastuin juuri siihen vitun auton viereen ja kaikki vedet omaan niskaan melkeinpä. Melkoinen fail, mutta onneksi kattilaan jäi vielä pari desiä vettä, niillä sitten sulattelin pahimmat ja sitten käytin vain aivan vitunmoista väkivaltaa. En ole ikinä tuntenut niin suurta vihaa, kuvittelin että siinä on Milleniumin rumpusetti ja annoin palaa niin lujaa, että Keith Moonkin olisi ollut kateellinen.

Sain perän vapaaksi ja päätin, että kyllä tästä vitun Unosta sen verran tehoa löytyy, että lähtee näpsäkästi pois. Onhan tämä nyt kuitenkin Ferrarin omistajan valmistama peli, herranjumala. Kyllä siinä pari kertaa sai rutuuttaa, mutta kyllä se lopulta lähti. Rakastelin autoani, siirsin sivummalle parkkiin ja näytin keskisormea parkkiruudulleni.

Eli joo, haista paska talvi/kevät/mikä kehitysvammainen ajanjakso oletkaan.

Np: HIM - Join Me in Death

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti