keskiviikko 17. elokuuta 2011

Filleri: "VESA-lateral"

Tässä filleripostaus. Experimentoin google translatella ja käänsin viimeisimmän tekstini ensin englanniksi, siitä ruotsiksi ja siitä takaisin suomeksi. Tulos on da shit ja vesa on lateral.

--------------------------

Lauantaisin huono Rokin / hevikover / ysäritekno 12 "3-tie split ep. Ei, kun olin hyvin väsynyt sunnuntaina (joka tapahtui seurauksena), oli unen määrä ja laatu, ei niinkään huono pari päivää,
Sunnuntaina ajattelin takaisin runsautta.

Alkeiskurssi, erittäin kova kuumuus, ja joskus nukuin puoli päivä pari tuntia. Ei raportoitavaa. Otin rauhallista iltaa kenraaliharjoitus illan koitosta. Muutaman tunnin yöunet paskaa Musta Metal taustalla. Voit ilmoittaa: koomakuola on kaatunut, ja aina vituttaa, ja käännä kylkiluut lintata poskelle. Kivulias ja likainen, ja mitä vielä.

Le Grande Premiere Kun aika oli 23.30 ja siitä eteenpäin. Varmista, että kummankin unia luomalla taustalla avantgarde-taiteen mitälie semi-ooppera, puoliksi musta-metalia musiikin levy. Shit Music paskojen korreloi unia. Olen edelleen arvoitus puhelimesta ennen nukkumaanmenoa. Tai pikemminkin se oli vielä kesken, kun heräsin vieressä pää puhelimen signaalit, ja kotona sudoku oli auki. Mutta lähes puolet tajunnut! Making Shit nopeuttaa pääsyä riittävästi unta mukavasti.

Self-uni oli jälleen hieman hämmentävää (ainakin minun mielestäni). Näin unta, että eräs arvostettu tutkija. Tutkimuksessa on käyty ihmisen kuulo, ja yleensä jotkut kuulosairaustautienmitälie parantamismetodien kehitystä. Olin kuitenkin kotona työskentely: D Hard vissiin laboratorioissa kellarissa.

Vain yksi tutkimusmenetelmä oli kuitenkin paska. Nimittäin aste kärpäsiä ja ampiaisia ​​on tavaraa, ja vertasin kuulo ihmisen identtisiä ja moiseen Mitä helvettiä. En muista unelma jopa otti Nobelin arvostetaan, ja kun sain tietää minun tutkimusta da shit helvetti kyllä ​​odottanut. Jos joku siellä kirjan hyllyyn ei, niin se olisi taso Hämeenkyrö keksijä palkinnon.

Mutta kaiken kaikkiaan olen alkupriiffausten unessa päivällisen jälkeen. Tutkimukset olivat menneet vissiin reidet (ylläripylläri Kun ajatus ajaa kuin VESA-lateral kokkelipäissään). Mutta kuinka kovaa kierrättäjämiehenä f raaskinut ampiaiskärpäs heittää pois kaikki minun kokoelma. Olisi aivan väärin lahjoittaa ne lentävät pois takaisin luontoon? Olen kuitenkin opiskellut kuuleminen kuolleita hyönteisiä. Tai tiedä mistä sitä saa, en ole yllättynyt, että ainakin testeissä meni perseelleen.

Rasva, proteiini kuitenkin Pizza Party (kyllä ​​varma, että saat todella hyviä professoreita keskuudessa tiedekunnan illanistujaiset) ja pohja taikinasta sain terapeuttinen ampiaisia. Pizza saattaa olla ok, monet ylisti pohjaan kiva rapeaksi. Itse nielin kaikki Kako kun tiesin sen ampiaissettejeä oli oksentaa.

Lisäksi pizza rasva, proteiini-Karpasin vihannes leivotaan lautasen ruokaa. Siellä oli kaikenlaisia ​​juureksia, ja koko Karpasin. Mitä ne paloitellaan, syödäänhän muikutkin koko. Silloin hermo istuin kermapersehienostelijoille kieltäytyi syömästä, kärpäsiä Silla etoivat. He erottuivat joukosta etu kattilaan. Malli minun piti osoittaa, että on muitakin osia maialmassakaan nirso. Otin reilu annos ja ahmin sitä ja heitin sen. Muut ihmiset täällä ovat innostuneita, ja nimittää minua töykeä ja moukkamainen. Saatana, uskalla itkeä, vaikka toinen ei edes maistanut illan isäntä gourmet-herkkuja!

Toistaiseksi unelma todella siisti Vidin Mutta kun heräsin en voinut saada enää :-----------( Laajennettu tiedemiessaagaa vaikka nukahdin uudelleen. Turhaan oli perinteinen syvä tyhjyys tässä astraali jatkumoa. Toivottavasti ESA Yona Lahti, mutta vaikea peli, tai ainakin hieman useammin. Rules oknp outoja unia! hymyilee oknp!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti