maanantai 8. elokuuta 2011

Unien maailma, pt. 4

Lauantaisen huonon rokin/hevikover/ysäritekno 12" 3-way split ep:n jälkeen tunsin oloni sunnuntaina erittäin väsyneeksi (sattuneista syistä). Unen määrä ja laatu ollut sen verran huonoa parina päivänä, että sunnuntaina ajattelin ottaa takaisin runsain mitoin.

Aloittelin toki erittäin kovalla lämmittelyllä, ja nukuin joskus puolen päivän aikoihin pari tuntia. Ei raportoitavaa. Illasta otin vielä kenraaliharjoitukset ennen illan koitosta. Muutaman tunnin uni paskan black metalin soidessa taustalla. Raportoitavaa: koomakuola oli valunut ja vituttaa aina kääntää kylkeä ja lintata siihen poski. Ahdistavaa ja likaista ja mitä vielä.

Le grande ensi-ilta olikin sitten kello 23.30 eteenpäin. Varmistin sekalaiset unet laittamalla soimaan taustalle avant-garde-taide-mitälie-puoliksi-oopperaa-puoliksi-black-metalia musiikkilevyn soimaan. Paska musiikki korreloi paskojen unien kanssa. Pelasin vielä yhden sudokun puhelimesta ennen nukkumaanmenoa. Tai oikeastaan se jäi kesken kun heräsin se puhelin pään vierestä, ja sudoku oli siinä mukavasti auki. Puolet melkein selvitin kuitenkin! Paska tekeminen jouduttaa unen saantia kyllä mukavasti.

Itse uni oli taas jotain ihan hämmentävää (ainakin omasta mielestäni). Olin unessa joku arvostettu tutkija. Tutkimuksen aiheena oli ihmisen kuulo, ja lähinnä joidenkin kuulosairaustautienmitälie parantamismetodien kehittely. Työskentelin kuitenkin kotona :D Kovat laboratoriot vissiin kellarissa.

Tutkimusmetodini olivat kuitenkin ihan paskat. Tutkin nimittäin kärpästen ja ampiaisten avulla juttuja ja vertailin niiden kuuloa ihmisen samanmoiseen ja mitä helvettiä. En muistaakseni unessa omistanut nobelia vaikka arvostettu olikin, ja kun sain selville omat tutkimukseni niin en kyllä helvetti soikoon odottanutkaan. Jos joku siellä kirjahyllyllä voisi edes olla, niin se olisi joku tasoa hämeenkyrön vuoden keksijä -palkinto.

Kuitenkin, järjestin unessa alkupriiffausten jälkeen illalliset. Tutkimukset olivat menneet vissiin reisille (ylläripylläri kun ajatuksenjuoksu on kuin vesa keskisellä kokkelipäissään). Mutta kovana kierrättäjämiehenä en kuitenkaan raaskinut heittää ampiaiskärpäs kokoelmiani poiskaan. Olisihan se ollut ihan väärin lahjoittaa ne takaisin luontoon lentelemään? En kuitenkaan kuolleiden ötököiden kuuloa tutkinut. Tai mistä sitä tietää, en ainakaan ihmettelisi että kokeet menevät perseelleen.

Tein kuitenkin juhliin pitsaa (joo varmaan oikein vitun hienot tiedekunnan illanistujaiset professorien kesken) ja pohjataikinaan hain rapeutta ampiaisista. Pitsa onnistui ihan jees, monet kehuivat pohjaa mukavan rapeaksi. Itse kakoen nielin kaiken kun tiesin että siellä on ampiaissettejeä, oli siinä oksennuksessa pitelemistä.

Pitsan lisäksi tein kärpäs-vihannes-uunivuokaruokaa. Sinne tuli kaikenlaisia juureksia ja kärpäsiä kokonaisina. Mitä niitä paloittelemaan, syödäänhän muikutkin kokonaisina. Tästä hermoistuin kermapersehienostelijoille kun eivät suostuneet syömään, sillä kärpäset etoivat. Nämä siis erottuivat edukseen pataruuan joukosta. Jouduin näyttämään mallia, että ei muualla maialmassakaan nirsoilla. Otin reilun annoksen ja ahmin sen ja oksensin sen. Tästä muut vieraat eivät innostuneet ja nimittävät minua epäkohteliaaksi ja huonotapaiseksi. Saatana, kehtaavat muista itkeä vaikka eivät edes maistaneet illan isännän gourmet herkkuja!

Tähän asti uni oli ihan vidin siisti mutta sitten heräsin :-----------( En saanut enää jatkettua tiedemiessaagaa vaikka uudestaan nukahdin. Oli vain perinteistä syvää tyhjyyttä tässä astraalisessa jatkumossa. Toivottavasti ens yönä lähtis taas kovaa settiä, tai ainakin vähän useammin. Oudot unet rules oknp!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti