maanantai 26. joulukuuta 2011

Känisä olet äliö

Noissa mainoksissa on muuten ihan asiaa. Oivalsin sen joulupäivänä. Jouluajan valaistuminen, ihan kuin jeesus olisi tehnyt asunnon sydämeeni. Siltä tämä tuntuu. Tekee meinaan pahaa ja lujaa. Vieläkin.

Kerron tähän tarinan surullisesta ystävästäni. Vihje: It's my poor friend me, a portrayal of the great dichotomy. Niinko vanhatki sedät laulelee. Enempää ei tule vihjeitä.

Ilmaisen viinan pippaloiden muistilista:

- Varaa aikaa juomiseen pippaloiden aikana.
- Syö tukevasti. Ennen, aikana, ihan sama. Mutta syö.
- Juo vettä

Ilmaisen viinan pippaloiden vituiksi vetämisen muistilista:

- Saavu paikalle siihen malliin, että alle tunti aikaa hengata ennen baaria. Pyri juomaan kuitenkin saman verran kuin jos olisit tullut n. kuuden aikaan illasta iltaa istumaan.
- Syö 4 soijanakkia ja 4 kasvispyörykkää klo 11.00 aamulla. Älä missään nimessä syö mitään muuta.
- Kuka nyt vettä juo baarissa?

valitsin tällä kertaa option kaksi. Nyt maanantaisena tapaninpävän iltana pohdin syvästi, että olisko sittenkin ollut parempi luottaa optioon yksi. Jälkiviisaus, tuo paras viisaus.

Eli kohta 1 (kohtia 2&3 ei muuten tule, sillä turha mainita etten tehnyt noita juttuja):

- Saavu paikalle siihen malliin, että alle tunti aikaa hengata ennen baaria. Pyri juomaan kuitenkin saman verran kuin jos olisit tullut n. kuuden aikaan illasta iltaa istumaan.

Toteutus: Osta VR:n lippukaupasta muka lippu 17.04 lähtevään junaan. Tulostaessasi lippua ihmettele, että mistä lähtien kello viisi on ilmoitettu lukemin 20.04. Ja koska lipun peruuttaminen maksaa niin kuka helvetti näitä peruu? Syytän silti enemmän VR:ää kuin itseäni (tottakai). KOSKA mikä helvetin järki siinä on, että eka katsot aikataulut. Sitten sen jälkeen valitset matkustajamiestyypin. Sitten sen jälkeen VALITSET UUDESTAA SEN JUNAN MILLÄ MENET. Ei sitä unisena/väsyneenä/muuten vaan niin kiinnostuneena ajattele sen enempää. Ja kun sen junan on valinnu niin sittenhän siihen lipun tulostamiseen asti toimitaan ihan konemaisesti sen enempää tuijottelematta. Sitä en kyllä tiedä, miten sain sen täpän siihen 20.04 junan kohdalle, mutta kuvaa hyvin tämän sunnuntain vituiksi menemisen potentiaalia.

Eli olin pääkallopaikalla jossain 21.30 maissa. Sitten tarjottiinkin viinapaukkua, rommipaukkua, punaviiniä ja äh. No en kyllä oikeasti vielä aloitellessa kai juonut kovin paljoa, mutta silti tyhjään mahaan juotaessa vähän tuppaa nousemaan päähän meidän tuulen nussimien vinkuheinien heimossa. Tästä sitten hieman pelottavan huonon huumorin ja nousuhumalan voimalla kohti kapakkaa. Sinne makso sisäänkin vissiin. Itsehän siis vissiin taisin ottaa sen narikkalapun ja huikata että sayonara, menen ostamaan kaljaa. En muistanut maksaa sisään, mutta ei tuo kai haitannut sitten lopulta ketään. ELIKKÄS epälooginen johtopäätös. Miksi sitten on sisäänpääsymaksuja? Kamoon, jos ei kiinnosta niin ottakaa ne pois ihmisiä häiritsemästä. Hyvin loistavaa jatkoa tämän sunnuntain vituiksi menemisen potentiaaliin.

Sitten sitä turhaa jargonia ja paskanjauhamista. Hauskaa oli jeejeejorma. Ostin olutta. Ostin toisenkin. Sitten alko meno menemään liian meiningeiksi. Päädyin erään seureessamme istuneen henkilön kanssa ostamaan tiskiltä jotkut helvetin raparperialkoholikermavaahto drinkit? En tiedä, ei ollu kyllä mitään ihmeellisen hyvää. Tähän kylkeen toki omat kaljat sekä lonkerot sun muut.

VIRHE. Tommosen paketin ostaminen on esim, ihan helvetin kallista. Tässä kohtaa iltaa kadotin ensimmäisen 50€:n setelini. Ihan loogisesti siis kadotin, eli annoin kassalle ja antoi tämän herra viidenkympin jälkeläisiä käteeni. En kyllä katsonut että mitä sieltä tuli mutta jotain tuli.

No sitten jossain vaiheessa henkilön nimeltä x (nimi muutettu) päätimme että nythän pitää vaihtaa kapakkaa. Eli jostain syystä piti sitten kiskoa se yksi kalja aivan helvetin liian nopeaan tahtiin ja jatkaa matkaa. Sitten tottakai toisessa baarissa heti kalja käteen. Sitten muistan surullisen kuuluisat viimeiset sanani (en muista tarkkaa muotoa mutta pointti on tiedossa): Kalja maistuisi.

Sitten haluaisin kertoa tähän kaikkea tajuttoman siistiä, mutta en muista helvetti yhtään mitään enää. Jotenkin oon kuitenkin kikkaillu itteni himaan. Kuumottavia aina nämä tilanteet.

Tänään sitten heräsin tähän päivään, joka voisi muuten olla päivä ennen jeesuksen alaslaskeutumista. Tiiättekö kun kolmantena päivänä kuoleman jälkeen se syntyy uudelleen ja tapahtuu ylösnousemus. Mutta jos syntymän jälkeen kolmantena päivänä se vaikka kuoliskin ja laskeutuisi alas. Alaslaskeutuminen olisi siis tapahtunut? Kelatkaapa tota, ei huonompi teoria vaikka uuden uskonnon aloittamiseksi. Laitan tähän jo nyt (c) Maksalaatikko 2011, niin sitten kun Raamatusta tulee joku painos, missä on uudempi testamentti niiden kahden vanhan rinnalla, saan rojaltit tästä tarinasta.

Niin mutta nukuin hyvin, kiitos kysymästä arvon lukijani. Kello oli tasan tarkkaan 12.12 kun sitä katsoin. Siitä hauska krapulapäivä, että ei nukuta tai väsytä. JEEJEEJEE. Niinku n+1 punkbändiäki sanois. Nousin tästä sitten ylös ja olin menossa vessaan, mutta KAPPAS VAAN MITÄPÄ SITTEN TAPAHTUIKAAN.

Päästin suusta hyvin tunteikkaan, semmosen tiiättekö kun tavallaan tekis mieli itkeä, mut ärsyttää niin helvetisti ettei se onnistu, tokaisun: "Ei vittu".

Voisin koittaa piirtää tähän havainnollistavan kartan, sillä valokuvaa en voinut ottaa koska kamerani ei ollut sillä hetkellä kotona. Beware my paint skills:



Eli jos tätä nyt lähdetään vähän ko selvittelemään. Niin mennään ihan loogisesti ykkösestä vitoseen.

1. Olen tullut vauhdilla sisään, sillä heti tuossa oven juuressa oli lähinnä verta oksennettuna. Go-go sisuskalut. Ihan helvetin siistiä jälkeä.

2. Mitä väliä vaikka lasit maksaa joku 300e? Nekin voi hyvin heittää lattialle. Onneksi ei hajonnut mitään.

3. Tuosta vauhdilla sisään tulemisesta. Voi kyllä olla että olen myös kierinyt tuskissani tuossa maassa (tästä myöhemmin), mutta roskis oli ainakin ihan levällään ja tuo palautettavat pullot kokoelmanikin oli ns. aika rempallaan.

4. Tässä kohtaa olivat aika hyvin lähestulkoon kaikki vaatteeni. Ulkokenkiä myöten. Tässä oli myös rannekoruja, helvetisti kolikoita ja jotain muuta ekstraa.

5. Tässä on strateginen oksennus numero kaksi. Nyt se oli saanut jo ihan inhimillistä väriä. Tai helvetistäkö minä tiedän kumpi on ensimmäinen oksennus? Bonusosiosta voi tietysti hakea vähän osviittaa.

+Bonus. Ostin tommosen ihan siistin villakangastakin joululahjaksi itselleni. Tai no mutsi osti mutta kelleppä ei. Oli ihan helvetin hieno fiilis kun kattelin tota vaatekasaa ja olin silleesä että "ei helvetti se takkikin on tuossa ihan varmasti". No, olin ihan helvetin ilonen kun se oli naulakossa. Huhhuh. Sitten kun piti lähteä salessa käymään (ostin muuten 1,5l kolajuomaa ja kaksi mozzarella pakastepitsaa, voittajafiilis) niin huomasin että se takkikin on ihan lervassa... Helvetti sitten tuli sellasia vietnamflashbackeja. Tiiättekö niinkun jenkkileffoissa, että tavallaan välähtää silmissä ja näät pari sekuntia sitä eilistä sitsueissöniä. Näin itseni sieluni silmin pyörimässä tuossa maassa ja voivani pahoin. Paskinta oli tietysti se, että se oli lähinnä sitä verioksennusta. Jeesus soikoon sitä on PASKAMAISTA hinkata irti villakangastakista. Muutenkin oli sellanen sarjamurhaajafiilis kun siivos omia vaatteita ja kaapin ovia, seiniä, laittoita sun muuta verisestä smegmasta.

+Jokerikortti. Toki heti tarkistin että kaikki tallella. Oli. Paitsi toinen 50€:n setelini oli ainakin kadonnut. Voi olla että olen käyttänyt, voi olla että olen hukannut. En tiedä. Jos tiedät. Niin ehkä parempi ettet kerro. Lompakossani ei kuitenkaan ollut sen vertaa vaihtorahaa, että varmaan oon jaellut tuolla laupiaan samarialisen tavoin käteisvarojani.

Yhteenveto: Ihan nappiin meni. Huomenna uudestaan.

Että haistakaa kaikki vaan vittu.

Ystävällisesti teidän,
Maksalaatikko

EDIT 2.1.2012: HOHHOH, käytin ekaa kerran tuota ryötäystakkia sitten joulupäivän sekoiluiden, ja löysin sen taskusta 40e seteleinä :D Jahven kiitos että en ollutkaan tuhlannut lähellekään kaikkea. Mukava yllätys, kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti