maanantai 16. tammikuuta 2012

Unien maailma, Pt. 6

Näin unta. Se oli kuumottavaa. Tarina ei ole pitkä, mutta jaan sen silti:

Elikkäs unessa makasin onnellisena sohvalla, mutta sohva oli asetettu todella ahdistavasti siten, että kun makasin siinä pää hieman koholla, niin näin olohuoneen ikkunaan suoraan. Unen kaava oli se, että joku todella kuumottavan oloinen hiippailija tuijotti minua aina sieltä ikkunasta. Pelkäsin sitä, koska se ei tehnyt mitään muuta kuin seisoi vain siinä ja tuijotti.

Onneksi ikkunalaudallani oli kuitenkin pehmolelunalle, joka heilutti kättään jos sille heilutti kättä.
Eli se niin sanotusti moikkasti takaisin semmoisella hitaalla heiluriliikkeellä. Tämä nallen käden heilautus säikäytti puolestaan ikkunan takana tuijottelevan hiippailijan, joten tästä eteenpäin varmaan jokainen arvaa unessa toistuvan syklin. Hetken aikaa sitä siinä ihailtiin, kun itse paska housussa vilkuttelen nallellle, joka myös oli aika kuumottavan näköinen vilkuttaessaan takaisin. Jouduin vain jatkamaan vilkuttelua, sillä aina kun lopetin sen, niin tuijottelija hahmo ilmestyi ikkunan taakse. Tämä oli oikeasti aivan helvetin pelottavaa ja heräsinkin lopulta keskellä yötä siihen, että sydän lyö kahtasataa ja ahdistukset hiipivät mielen syövereihin. En saanut unta kunnolla enää yöllä. Toivottavasti ei hiippailija palaa tulevaisuudessa pääni sisään.

Mutta koska tarina oli niin lyhyt, niin otan tähän tällaisen maailmankuvani hajoittaneen asian, mikä kävi ilmi erään foorumin kautta tässä muutamat päivät sitten. Eli oli puhetta ananaksesta, niin joku letkautti että ne kasvaa pelloissa. Voi helvetti miten tyhmä ja tietämätön ihminen voi olla, sillä ei kaikesta jaksa ottaa aina selvää. Luulin kuitenkin suurimissa hawaiji unelmissani, että ananakset kasvaa jossain helvetin puissa ja sieltä ne poimitaan kiertoon tai jotain.

MUTTA EI.

Niitä viljellään jonkinsortin pelloilla..en ole sisältä enää koskaan ennallani. Tässä vielä kuvaa tästä hirvittävyydestä:


En suostu hyväksymään tätä asiaa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

3 kommenttia:

  1. mitä vittua ananaspelto :DD
    ananakset on selkeesti sen näkösiä että ne kasvaa puissa

    VastaaPoista
  2. No sanoppa muuta, tajunnanräjäyttelyä kerrakseen.

    VastaaPoista
  3. Sit niitä tuotetaan vaan yks ananas per kasvi, ja siinä kestää noin 2,5 vuotta. :D

    VastaaPoista