torstai 19. heinäkuuta 2012

Asiat ja nousuhumala

Teen tähän tämmöisen pikaisen listan, mitä ei kannata tehdä nousuhumalassa. Pohjustan tarinaa sillä, että huomenna on vika työpäivä niin ihan sama ottaa pari olutta (huom otin vain kaksi, mutta melko tyhjään mahaan nopeasti juotuna nääkin toimii)

Asiaan siis:

1. Mene alepaan, kun luureista soi Offspringin Self Esteem. Ne tanssiliikkeet ja tahtiin keinuminen ei sovi alepan kapeille käytäville. Pidä myös se turpasi kiinni älkä hoilaa laaalaaalalllallaaa -kohtia mukana.

2. Raskas n. 30min. kestävä kiinteytysjumppasarja. Äläkä helvetti tee sitä kahteen kertaan kuten normaalisti. Helvetti tuota hien ja kuoleman rajan lähestymisen tunnetta.

3. Mene kahvilaan (JOKA ON JO SULJETTU TÄLTÄ PÄIVÄLTÄ) tilaamaan englanniksi viittätoista muffinia _ENGLANNIKSI_. Ja kun myyjä ei tiedä, niin soita kahvilan omistajalle joka myös leipoo ko. asiat, että miten ois. Ei kannata, sössötykseksi menee.

4. Kuuntele Limp Bizkittiä kerrostalossa. Se FUCK sanan huutaminen ja hyppiminen kerrostalossa on vain jotain, mikä saa naapurit miettimään muuttoa rauhallisemmille alueille, esim. Vaasankadulle.

Tämä lista oli tässä, jos joku näistä miellyttää sinua nousuhumalassa, niin tapa ne mielihalut ennenkuin on liian myöhäistä. Kiitos ja kuittaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti