torstai 28. lokakuuta 2010

Alotin hei tällasen nyt...

I, the master blogger.

Päätin aloittaa tällaisen hauskan mukasosiaalisen jutun, jossa kerron juttuja, mitkä kiinnostaa varmasti kaikkia lukijoita (haha, niin keitä?). (huomaa vitunmoinen merkkihelvetti). Ei varmaan puolet jutuista tule kiinnostamaan edes itseäni, mutta who cares? Näin hipsterinähän minun on pakko tällainen aloittaa. Kokemustahan meikällä tietenkin on aikaisemminkin, sillä vedonlyöntiblogia on joskus tullut kirjoitettua, joten ei tässä ihan puhtaita PO(U)SEREITA olla. Että joo, ans kattoo mitä tästä tulee...

Näin alkuun voisin kertoa, että ihan kiva fiilis. Ei oo kouluongelmii, eikä muitakaan ongelmii. Kantri soi Denverin Johnin ansiosta taustalla. Country roooooaadss, take me hooooooome now coountry roads. Jep, suosittelen kaikille joilla on musiikkimakua. Tuo jätkä on kyllä melko mainstream, mutta silti kantri on Suomessa sen verran uugeeta että kehtaan kuunnella.

Sitten tässä kun tästä näyttää tulevan niin helvetin hyvin kirjoitettu ja jäsennelty teksti, että Dostojevskikin kääntyy haudassaa, niin (niin niin) tajusin tässä, että yksi mikä tässä bloggaamisessa tulee kyllä mättämään (blogspotin käytön lisäksi, tämähän on ihan liiian suosittu palvelu etc. [notice my latin skillz]). Taisi mennä nuokin sulkeet muuten väärinpäin, sen siitä saa kun A:n matematiikalla yrität rullata elämässä eteenpäin. Nopeasti huomaa, että pelkkää kenkää tulee päin näköä kun toisen asteen yhtälökin on jotain muinaista riimukirjoitusta omissa silmissäni. Mutta niin, ettei ihan sivulaineille soljuta tässä tekstuaalisuuden kauneissa (kauniissa, mikä vittu on kaunis sanan monikko, vai onko sitä sittenkään? Onko kielioppi sittenkin salaliitto) vesistöissä, niin se juttu mikä tässä bloggaamiessa nyt vähän syö skenepisteitä, on se että meikällä on joku vitun _ACER_. Luuletteko oikeasti, että kehtaan mennä Wayne's Coffeehen (pakko, Starbucksia ko ei täällä päin maailmaa ole) _ACERIN_ kanssa juomeaan mocca lattea ja kirjoittamaan homorunoja? Maccihan sen olla pitää. Omena or die. Jos et omista, et varmastikaan tule saamaan hyväksyntää kanssa pleksilasien joukosta. Se minua tässä vähän nyt itkettää, mutta ajattelin kuunnella Placeboa (lausutaan Lesbo+P eteen eli Plesbo) ja vaipua synkkiin uniin.

Nojoo, tästä tule nyt taas yhtään mitään. Mutta voisin ottaa tavaksi ehkä kirjottaa tätä jotenkin selvinpäinkännissä, voisi tulla paljon kovempaa juttua. Yhtä kovaa kuin Hasselhoff tai Conan the Barbarian. Siitähän ei paljon kovemmaksi pääse, ellei sitten ole Norrisin Chuck.

Mutta hei immeiset, voisin ottaa tavaksi kertoa aina vitun huonon vitsin tähän loppuun. Tässä esimerkki: Montako hipsteriä tarvitaan vaihtamaan lamppu? "Se on niin outo numero, ettet kuitenkaan tiiä sitä."

Hahhah, olipa mahtava. Hauki on kala ja ahven on kuha.

Ajatusvirta on jännä juttu kun sitä suollat (ps. tuossa pari sanaa sitten tuli pilkkuvirhe) tähän tekstieditoriin. Näitä voisi olla miellyttävämpi kyllä lukasta, jos tässä olisi jotain hivenen järkeä tai järjen hiventä. Koitetaan korjata, jos korjataan. Kieliopista en myöskään välitä, joskus siihen jaksaa panostaa, joskus ei. Kuka välittää, piriä ja parkouria vaan niin ei ketään enää kiinnosta siinä vaiheessa yhdys_sana_virheet.

PS. Otin tällasen hento -teeman, koska olenhan vitun rankka jätkä.
PPS. Jos joku pääsi tänne asti, niin tervetuloa ja menoa.

EDIT: Tuo kello vetää jotain ihan omiaan, meikä on klo 13.00 viellä valmistamassa aviomiehelle lämmintä ateriaa. Ei ole aikaa kirjoitella, nyrkki nukahtaa vasta klo 23.00, joten dette är den rätte tiden. Jag hoppas att du kan se att mina kunskpaer i svenska är jättebra. Men jag tänker att vi skulle stanna på finska eftersom det är min modersmål. Taisi muuten tuossa tulla vähemmän virheitä, kuin tässä suomen kielen suollossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti