sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Pyykkivuorojen maailma

Nyt siis oikeasti mitä vittua? Olen nyt asunut täällä Seinäjoen JOUJOUJOUPISA muutaman kuukauden ajan, ja ihan kivaa ollu jeejee. Fasaaneja vitusti ja muuta turhaa, mutta siinähän ne menevät kaiken muunkin turhan rinnalla. Tällaisia köyhiä opiskelijoita kun tässä ollaan, niin eihän meikällä mihinkään pesukoneeseen ole varaa. Noh mutta, onneksi on yhteinen PYYKKITUPA, jossa on _VARAUSISTA_. Vielä kun ihmiset osaisivvat sitä saatana hyödyntää. Joskus kun on mennyt sinne, niin kone on käynnissä, mutta kenenkään nimeä ei lue siinä helvetin listassa...onko minulla oikeus keskeyttää pesu, nakata vaatteet nurkkaan ja laittaa omat käyntiin? Meinaan jos laitan nimeni siihen riville, kuka senkään todistaa vääräksi? Jeesus varaman kun sehän näkee kaikkialle saaattans.

No mutta jos tuo ei vituta niinkään paljoa, koska eihän täällä kukaan maksa noista saatanan autopaikoistakaan (paitsi minä, tällainen saatanan älyvajo kun olen), niin mikä siinä on että sitten kun sitä aikaa varataan, niin varataan OIKEIN KUNNOLLA. Olen aina mennyt joko lauantai tai sunnuntai aamuna n. klo 1000 sinne kuppaileen ilman ajanvarausta pyykit mukana, koska ei siellä ole ketään ollut muutenkaan, ja kirjoitan samalla nimeni siihen. No okei, oma vikahan sinänsä, mutta tänään oli joku sankari jo ehtinyt sinne. Vuoro alkoi klo. 1100 ja päättyi klo 1600. SIIS MITÄ HELFVEETTIÄ. Heppu pesee pyykkiä 5h? Kuitenkin vetää jotain 40 asteen perus puolentunnin settiä saatana. Ja kuinka helvetisti sitä vaattetta sun muuta rompetta on, kun pitää vetää joku 6h maratooni. Joko on oltu taas niin fiksuja, että öhöhö käytän kaikki vaatteet kaks kertaa ennenko pesen, ko se on homojen hommaa tai sitten muuten vaan on jotain hämärää paskaa tekeillä. Meinaan tuolla määrällä, mitä 6h ehdit pesemään vaikka sitten jollain hiton tunninohjelmalla, saat vaatteet jokaiselle ihmiselle jossain pienessä Afrikan maassa. Kiesus, että hjallistaa...

Niinjoo, itsellähän olisi yksi puolentunnin koneellinen ollut. Kello näytti 1030, ja tuohan oli varannut klo 1100 -> etiäpäin. JOS OLISIT OLLUT MUKANA ELÄMÄSSÄ JA KÄÄNTÄNYT NIITÄ VITUN KELLOJA NIIN OLISIN EHTINYT SEN PUOLENTUNNIN SETIN PLÄRÄYTTÄÄ ENNENKO ALAT KOKO VITUN SUOMEN PYYKKEJÄ LAJITTELEMAAN. Ihan varmasti on juuri sellainen ihminen, jolla on vielä kaikki vitun värit erikseen ja tottakai tummina ja haaleina ja kaksivärisinä. Yksi paita per koneellinen ssssssataksmgkvamekgneadngbgahuginadbg.

EDIT: Arvatkaapa, oliko tuon megapyykkääjän jälkeen pyykkituvassa
a) vapaita paikkoja pyykkinaruilla
b) ei ollut vapaita paikkoja pyykkinaruilla

Vastatkaapa myös tähän kysymykseen, eli pesinkö lakanoita yms.
a) en pessyt
b) pesin

Tähän vielä, omistanko jotain muuta hyvää mestaa kuivata kämpällä kuin perus pyykkitelineen
a) tottakai
b) en tietenkään

Voin kertoa, että vastaukset on sen verran kallistuneita B -nimiseen kirjaimeen, että niin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti