perjantai 29. lokakuuta 2010

PERJANTAIJAI!!!11

Aloitin perjantaini myöhästymällä markkinoinnin tunnilta. Nukuin pommiin. Vai olisiko tässä sittenkin ollut kyse siitä onnensa ohi nukkumisesta? En vain oikein löytämällä löydä kyseisestä oppiaineesta mitään, mikä tekisi minut onnelliseksi. Vai haetaanko kyseisellä lauseella edes onnellisuuten liittyvää, vai olisiko kyseessä vain jonkun hyvän jutun missaaminen? En tiedä, enkä välttämättä halua edes yrittää arvata. Joka tapauksessa, rehtinä koulupoikana jopa juoksin nopeasti tunnille, sillä tuo tenttikirja on pelottavamman näköinen kuin Johanna Tukiainen lateksiasussa.

Lateksista puheenollen, meitsi haluaa Spandexit (hiihtarit, you name it). Mielellään mustat, missä olisi semmoiseen Two Tone tyyliin valkoiset raidat sivussa. Jumankekka että olisi kasaria. Menisin heti tukka hulmuten kouluun ne jalassa, jos vain jostain semmoiset onnistuisin metsästämään.

Mutta ettei mene liian pervoksi, perjantihini kuului myös elokuvan katsominen, sillä noita on rästissä vinopino (mikähän helkutin sanonta tuokin on. tulee vain mieleen joku hiton pisan kalteva torni. suoria nuo leffapinot ainakin minun hyllyssäni ovat. ja pisan kaltevasta tornista sen verran, että miksei se ole vino vaan kalteva? kaltevassa on varmaan semmoista keskiajalta kalskahtavaa kolkkoutta ja aristokraattisuutta. ja näyttäähän se toki paremmalta esitteissä, kuin _vino_torni, mutta jos joku esim. suoraksi tarkoitettu viiva on VINOSSA, ei kukaan ainakaan tietääkseni sano, että onpas tuo suora KALTEVASTI tjsp. ihs.) mutta palatakseni asiaan, jonka jo itsekin olen unohtanut ja alistun itsekin tarkistamaan, notta mitähän sitä on yrittänyt sanoa...tosiaan leffapinoa lyhennettiin.

Vuorossa oli elokuva nimeltään Five People You Meet in Heaven (http://www.imdb.com/title/tt0400435/) . Oli hyvä leffa, itkin, viilsi syvältä ja haavoitti. Aortta repesi. Mutta yksi juttu tässä vain jäi kähmimään, eli pituus. Voijjumalauta sentään. 2h 47min seisoo takakannessa. Viimeistään tuossa viimeisen 47min aikana joutui kyllä keksimään kaikki mahdolliset keinot, ettei käsi ala hapuilemaan sitä remingtonia työpöydän ylälaatikosta. Tai sitten meikäläistä ei ole luotu elokuvia katsomaan, ihan sama mikä on asian laita, neppailen mieluummin kiveksiäni kun istun kolme tuntia elokuvan edessä, vaikka se olisi kuinka vitun loistava ja taiteellinen, koskettava ja elämää mullistava. Opinpahan ainakin, että kaikella on hei tarkoituksensa ja jokaisen elämä vaikuttaa toisen elämään, joka taas vaikuttaa toiseen ja kaava toistuu hamaan loputtomuuteen asti. Että ennen kuin kukaan nyt heittää lusikkaa nurkkaan (taas joku vitun järkevän kliseinen sanonta), muista että olet ainutkertainen ja elämäsi vaikuttaa muihin, kuten Räsäsen Päivikin sanoisi. (Oli se oikeasti hyvä leffa, suosittelen).

Räsäsen Päivistä ja hänen aiheuttamistaan kohuista muuten, tuliko nyt jollekin oikeasti jotenkin helvetinmoisena yllärinä, että kiihkouskovaiset ei diggaa homoista? Ohan noita uutisoitu kaikenmaailman kvlteista ympärimualimmoo, jotka kertovat homojen olevan jotain muita kuin ihmisiä, vaikka kovasti meitä muistuttavatkin. Ei oikeasti vaadi paljoa aivotoimintaa, että tajuaa Räsäsenkin olleen ihan samanlainen jo ajat sitten. Nyt hän vain sanoi sen televisiossa, ja nyt ollaankiin niin vitun ällistyneitä näistä kommenteista? Oikeasti tähänkin asiaan joku roti. Sitä en kyllä hiffaa, että ruova tahtoo vain kristittyjä pakolaisia Suomeen, koska ne sopeutuu nopeammin? Ei se vissiin oikeasti paljoa vaikuta jos ei osaa kieltä sun muuta, mutta uskoo Jesseen. Tai eihän sitä tiedä vaikka kun kaikki rukoillaan yhdessä että yhtäkkiä koko maailma osaakin suomen kielen. Joku voisi kyllä sinänsä pistää nyrkkiä kyynärpäätä myöten Päiviin, että palaisi edes hetkeksi maanpinnalle.

Nyrkkiä kaipaisi myös eräät muutkin ihmiset (jopa varmaan minä itse), mutta niistä joskus toiste, koska tänään on perjantai, ja ajattelin sen kunniaksi tarjota illan soittolistan, pienten tarinoiden (ei omaa kokemusta) kera:

Alkuilta:

Heti koulun/työn jälkeen käydään Alkossa (itse suosin Magyaria, mutta please yourself). Sitten alkaa rankka dataaminen ja irkkaaminen. Tätä on myös hyvä katsoa välillä, sillä tunnelmaan pääsee erittäin nopeasti kiinni ja se on melkein käsin kosketeltavaa! Voit myös pomppia samaan tahtiin musiikin kanssa:

Sitten kun on päästy hyvään fiiliinkiin ja kaikki on kivoja+puutkin alkavat olevaan rakastettavia ja niiden halaaminen normaalia toimintaa omasta mielestäsi, voit laittaa kasari-/ysäridancet soimaan, ja käydä läpi kliseisimmät liikkeet oman kämppäsi sisällä (yksin tietenkin herran jestas, kenellä nyt kavereita olisi?) Tässä on eräs stydi kipale:

Baariin:

Sitten kun on vinetot juotu, joutuu lähtemään baariin, sillä mikään muu paikkahan ei ole enää auki. Nou hätä anygays, sillä tässä tilassa ei enää haittaa vaikka se kusilitkukin maksaa 4€/stobe. Ei oo fygestä kiinni, vasta seuraavana päivänä on. Baarissakin ollaan tottakai yksin, ja katsellaan viereisiin pöytiin murhanhimoiset ajatukset mielessä. Mielessä saa pyöriä esim. lauseet "miksi kukaan ei rakasta minua tai miks vitussa tuo ei halua kunnon miestä, kuten minä". Pieni kyynel on myös poikaa. "Valomerkki unen katkaisee" , kuten Kollaa Kestääkin laulaa. Tässä vaiheessa sinun pitää kaivaa MP3-soittimesi takin taskusta (tämä ns. mandatoryjuttu), sillä sieltä voit sitten masentuneena kävellä kotiin ja kuunnella tätä:

Kotiin kävellessä, voit aina katsella tähtiä ja ihailla luontoäidin luomusta. Sitten kun tulee ns. vitun kylmä, menet kotiin ja nukkumaan ja mietit hiljaa mielessäsi, että ehkä vielä joskus minäkin!

En oikeasti tajua mitä helvettiä juuri kirjoitin. Itse kylläkin skippaisin kaikki muut kohdat paitsi ekan ja vetäisin kalsarikännit vain irkki seuranani. Vie kaikenmaailman hömppäilyt satakakssataa. Ei tule morkkista, eikä tarvi murehtia kotio suunnistamisesta, eli ihan puhdasta win-win sitsueissöniä.

Ainiin ja lupasin kertoa huonoja vitsejä tänne loppuun. "Mikä on vaikeinta vihannesten keittämisessä?" -Repiä ne irti pyörätuolista... missäs se mun takki olikaan?

Notta kauniita unia, oman kullin kuvia kuten eräässä legendaarisessa brittikomediassakin aikoinaan toivoteltiin.

EDIT: VOIVVITTU MIKÄ RAEG. YLÄKERRAN NAAPURI KUUNTELEE JTN TEKNOREMIXEI NELJÄN RUUSUN KAPPALEISTA? Tuon on pakko olla joku tiedonhaun expertti, meinaan noiden on pakko olla kultimpaa tavaraa, kuin sen Bolivialaisen Necrofuck Armageddonin musiikki, jota julkaistaan ltd. 5kpl kasettina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti