keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Rapsa maakuntamatkailusta

Tiistai 12.7.2011: Operaatio Beach Boys Sieravuoren lomakeskuksessa. Eurassa (joo en minäkään tiedä mikä helvetin eura ja missä se on, mutta sinne oli päästävä)

08.00: Herääminen aamulla on/off -yön jälkeen. Unta ja hereillä oloa tunti kerrallaan, ahdistavan huonot yöunet ovat aina hyvä merkki paremmasta huomisesta.

09.00: Ulkona sataa, tunnin päästä olisi pitänyt olla muka bussissa kohti Nokian keskustaa. Vettä tulee saavista kaatamalla nonstopdiscona, ei huvita lähteä talsimaan. Toinen vilustumiskuolema tähän vielä tarvittaisiinkin. En omista edes takkia tahi hupparia täälläpäin maailmaa. Ghettoelämä on kovaa välillä.

10.00: En mennyt bussiin, koska sade. Seuraava bussi lähtee kohti Huittisia vasta 13.55.

12.38: Lähteäkkö bussilla, joka lähtee 12.40 kohti keskustaa vaiko 13.38. Toisessa on riskinä hengaaminen Nokian keskustassa, toisessa myöhästyminen Satakunnan Liikenteen riemahduttavasta syleilystä. Valitsen myöhästymisen riskin, sillä Nokian keskustassa tunnin ajan hengaaminen on kuin hidas ja kivulias itsemurha.

13.38: Bussi vähän myöhässä, kuumottaa.

13.55: Matka Huittisia kohti alkaa. Bussikuskiakin vitutti kun muistin että on vain 50e seteli lompakossa kympin maksavaa matkaa varten. Rahamiehet ovat erimiehiä, eihän me nyt normisti bussilla mennäkään. Sain kuitenkin lirpakkeen ja nyrpeän katseen. (Joo piti käydä automaatilla, mutta kuten todettiin, en jaksa hengata Nokian keskustassa).

15.00: Vaihto Huittisissa Euraan kulkevaan otsoonintuhoajaan. Penkit kovenivat selvästi ja värityskin oli hirveämpi. Aikatauluvihkosen väliin oli joku mukava ihminen taiteillut kaksi karkkipaperikääreestä väsättyä kukkaa/rusettia mitä helvettejä olivatkaan. Hymyilin. TIEDÄN ETTÄ LUET TÄTÄ, PALJASTA ITSESI. Harmi kyllä, ei ollut mitään mitä jättää tilalle uudeksi ylläriksi jollekin.

15.40: Eura Megacityssä. Kauppaa kohti, josta matkaevääksi kaljaa ja makkaraa. Miehinen meno. Kovan sukkuloinnin päätteeksi kaverin mökille.

17.05?: Kalja.

18.17: Kyyti kohti Sieravuorta saapuu. Ehkä myös muutama kalja turhan nopeaan.

18.45tjtn: Tili tyhjenee, uusi olut. Fiilistellään häitä :_D

19.30: Jukka Poika tykittää, magee keikka. Meno jees.

20.30: Kalja.

21.00: Beach Boys alottaaaaaaaaa. Lonkero. Vidin kova meno. Kovempi kuin kovakuoriainen. Jorasin pari tuntia putkeen. Jorasin myös I Get Aroundin lavan edessä. Hävettää. No ei edes. Vähän. Mutta ei kuitenkaan. Fuck yeah.

23.00: Loppu, ei kiinnosta Wiskarin Artut kun mökillä on kaljaa ja makkaraa.

24.00: Grilli päälle. Kalja.

01.00kai?: Makkarat naamariin, piti jäädä seuraavalle päivälle, ei jäänyt. Kalja jos toinenkin.

01.30: Perussoitto veljelle tärkeästä asiasta. Toki työssäkäyviä pitää aina välillä häiriköidä.

"Muistakko miten häiden sormet kurkkuun kohta menee?"
"En, moro" ja tuuttausta :-D (hävettää taas vähän)

02.00?: "otetaanko viinapaukut" "joojoo siis tottakai"

03.00: HIM-fiilistelyt ja kalja kalliolla

04.00(en tiedä enää kellonaikoja niin heitän näitä ihan hatusta, voi olla että en edes valvonut näin pitkälle): Kalja laiturilla. Kehoni halusi jostain pakottavasta tarpeesta vastustaa Atrian grillimakkaraa, ja ryynäsin kaaressa laiturilta. Kalja loppumaan ja unta palloon. Tennarien sitominen/jalkaan laittaminen/pois ottaminen oli tässä vaiheessa jo helvetinmoista sirkusta. Koreografiat lähentelivät jo nykytanssia, joten parempi oli jättää jatkossa kengät nauhomatta. Hampaiden peseminenkin onnisti. Olin varannut 0,5l vettä kahteen (2) hampaidenpesukertaan (yhdyssana? onko? eikö?) ja aamulla huomasin, että jäljellä oli 2cl. On taas pesty hampaita ison maailman tyyliin ja näytetty taas Afrikalle, että tällä riittää vettä. Nukkuminen onnistu myös jotenni.

10.30: Veli soittaa ja utelee darrasta. Osu ja uppos. Jackpot sanoisinko. Kehui myös, että oli paras puhelinsoitto ikinä. Onneksi otti läpällä. Hävetti taas vähän, mutta en tiedä ihan sama.

10.45: 15min hampaidenpesurituaali luonnon helemassa. Mukiinmenevä suoritus.

12.05: Syön mansikan. Suussa maistuu jo valmiiksi fluorimyrkyn ja kissanulosteen sekoitus. Mansikkakaan ei näin ollen maistunut järin tajunnanräjäyttävältä. Paskalta lähinnä.

12.30: Matka maan keskipisteeseen alkaa. Olo oli kuin phileas foggilla (vai kuka helvetti sinne oikein menikään. saatto sittenkin olla roope ankka. en tiedä, rikas en ainakaan ollut tämän reissun jälkeen). En kyllä mennyt maan keskipisteeseenkään, sillä Nokia ei ole lähelläkään. Lähempänä kuin Eura kuitenkin.

14.10: Perillä Nokialla. Bussimatkaa voi kuvailla esim. kuvin:
Kiitos taas tuukkavirtaperko

tai sanoin: Elämä soikoon. Hirvein bussimatka eva. Kokoajan oli olo, että jotain tulee ulos. Jokainen minuutti taistelua elämästä ja kuolemasta. Reppukin oli auki jo valmiina :-D Ei sieltä mitään muuta kuin sappinesteet olisi tullutkaan, mutta ne maistuu jo sen verran pahalta, että ei oikeasti haluttanut. Bussiyhteydetkin toimi kerrankin, eikä tarvinnut keskustassa odottaa oikeastaan yhtään niin oikea bussi heitti jo kohti kotia.

14.35: Kotona. Vieläkin armoton darra, huimaa ja humisee, lobotomiaa jääpuikolla.

16.00: Sveriges värsta bilförare finaali ja vieläkin darra.

17.25: Vieläkin ihan tajuton darra. Samat oireet kun edellä, sydänkin vetaa perinteiseen tapaan blastbeatia.

Oli kyllä sen luokan junnuörvelaelgleag reissu, että en tee enää ikinä. Olen liian vanha näihin hommiin, meikästä ei saa ammattilaista tekemälläkään. Hauskaa oli kuitenkin ja muuta kalia.

Rakkaudella,

Pertti Lind

Pertti Lind EDIT: 20.42: Vieläkin krapula. Naurattaa jo. :-D.

EDIT2: 23.15: Vieläkin puhalluttaa. Satan.

EDIT3: Sinä joka päädyit tähän blogitekstiin hakusanalla: "kokemus beach boys 12.7." Onnitteluni. Tai ehkä paremminkin pahoitteluni :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti