lauantai 30. kesäkuuta 2012

YLÖSNOUSEMUS

NYT. NYT SE TAPAHTUU. TÄMÄ BLOGI SAA JATKOA. Pitänyt jatkaa tänne kiroittamista jo tovi, mutta neljä kuukautta ja kaksikymmentä päivää meni siihen, että sain kirjoittamisen aiheen. Johtopäätös: elän siis jonkinlaisessa tylsässä tyhjiössä. Toivottavasti kaikki lukijat ovat jo löytäneet itselleen elämän, niin ei tarvi lukea näitä enää.

Ei maar, juttua olisi vaikka kuinka, mutta jätän kaikki vähemmälle. Asioita on tapahtunut. Elämässä, maailmalla, kaduilla, taivaassa, sairaaloissa ja varmaan oikeastaan lähestulkoon kaikkialla. En tiedä paikkoja missä ei tapahdu mitään. Aavikollakin varmaan joku hiekanmurunen liikkuu, tai kai siellä ainakin tuulee? No ei tässä aavikot kiinnosta ketään, paitsia aavikosta tuli mieleen tämä:

Jeesus miten luokaton kuva.

Tänään kokeilen uutta konseptia. Teen trendikkään stadipäivityksen. Pyrin myös käyttämään kaikkia ärsyttäviä sanontoja, joita olen oppinut. Teksti alkaa tästä:

"Elämää Punavuoressa"

Olen siis nyt kesän ajaksi muuttanut stadiin töihin tuolta landelta. Joka aamu herään siihen, että joudun lähtemään töihin, vaikka voisin jäädä istumaan fredan torille vetään kahvia ja miettimään syvällisiä asioita samalla tuijjotaen, kuinka hektiset vastaantulijat, jotka eivät näe mitään eivätkä kuule ketään kiitävät kohti oravanpyörää johon heidät on tuomittu. Sitten tajuan, että vittu siinä samassahan tässä itekin ollaan, eli kaikki hohto tästäkin hommasta on pois. Hyppään kuitenkin joka aamu sporaan, kun eihän kunnon stadilainen kävele kilometriä paria. Otan alle joko kolmebeen tai sitten kympin, riippuu vähän miten kiinnostaa. Sit tottakai käyn tuossa vastapäisessä kahvilassa hakemaan jonkun frozen ice mocca latte supremo grandiosan, ja huudan sieville tytöille kassalla tasasin väliajoin lujaa "OTIN MUUTEN TAKE AWAYNA SITTEN" (tää pitää muuten sanoa englanniksi, koska he ovat ulkomaalaisia :sad1: kuulostaa siis varmaan enemmänkin "juu nou i vantid ö teik övei"), että ihimset tajuaisivat, että minulla on todellakin ihan helvetinmoinen kiire. Jos olen ihan ekstaasissa aamusta niin otan myös BAGELIN, vittu new york rock n roll. Listalla on kasvis ja kalkkunatäytteistä vaihtoehtoa, mutta OTAN TOTTAKAI PROSCIUTTO ON ONIONIN, koska saan tiskillä sössöttää "i'd like to have prorssössötssötsö onnnion" ja saan kateilevia katseita, "vittu tuo ossaa lausua prosccs.g..mikä vittu se onkaan". Tunnen itseni kuninkaaksi. Sitten hymyilen ja sanon you too kaikkeen, koska se kuulostaa hyvältä vastaukselta kaikenlaisiin toivotuksiin. Sitten yleensä jaksan käppäillä kympin pysäkille, koska se on vähän vikkelämpi kuin 3b, ei tarvi kiertää jostain helvetin kuudestatoista kun minulla on kiire. Leimaan tottakaikortin, siinä olen vielä aika nössö. En halua maksaa sakkoja, pahoittelen. Sitten laitan luurit korvaan, valitsen joko kenttiä tai coldplayta soittolistalta ja otan esiin SOFI OKSASEN BABY JANEN. Luen sitä sillai, että kirja on naaman korkeudella, jotta kaikki varmasti näkevät että tässä on mies, joka seuraa aikaansa, kulttuuria ja haluaa myös perimmäisenä tarkoituksenaan sivistää itseään.

Matka taittuu, ihmisiä kulkee mutta en välitä. Hyppään rennosti oopperal pois ja dallaan kisahallin ohi kohti stadikkaa.

välihuomautus: kuulostaa muuten ihan vitun vammaselta tällainen "muka stadi" ja tavallisen suomen sekoittaminen, kohta lupaan lisätä vaikka vähän oulua sekkaa.

Stadikalla istun, pummin lounareita työnantajalta ja käyn sitten syömässä makoisia lounaita, jotka sisältävät aurajuustoa ja mozzarellaa to the max. Muulla ei niin väliä. Siinä se työpäivä sitten olikin. Ei kummempaa.

Sitten palaankin oikeastaan takaisin samalla tavalla, oopperan pysäkillä nojaan reteesti kaiteeseen ja tutkin JUMALAUTA IPHONESTA, mitä HELSINGIN SANOMAT kertoo. Sitten oon niin kova, että saatan hypätä esim. KOLMETEEHEN (JUST SE SPORA MIKÄ ON SIINÄ KANSALLISMUSEON KANGASKASSISSAKI!!!) ja jäädä kampissa pois, koska siin on paljon jengii hengaamas niin sulaudun massaan.

Vittu miten säälittävää tekstiä. Mut hei jatketaan vielä vähän:

Tänään lauantai, 30.6. ruutupaitojen vuonna, heräsin ihan mukavasti tästä fredan kämpästä. Nousin ylös ja katsoin ikkunasta, ihan mukavan näkönen keli. Vedin t-paidan, jossa on ironisesti Prince of Bel Air aiheinen teksti, ylleni. (On muuten pinkkiä ja neonvihreetä tekstissä!, toim. huom.). Jalkaan vedin pillifarkut ja vielä varmuudella ruutupaidan, jossa on mahdollisimman mauttomat värit. Tällä kertaa oli viininpunaista ja turkoosia ja valkoista (oksennus tähän). Näppäilin kitaralla retromaisesti lotus turbo challengen tunnaria (jos et tiedä, palaa ysärille ja opettele olemaan). Sitten kun oon kyllästynyt siis niinku ihan kaikkeen tylsyyteen, niin kävelin alepaan ja ostin sieltä TUOREITA vihanneksia ja UUSIA PERUNOITA. SIT KANAFILEITÄ ja tein oikein maukkaan aterian. (siinä oli myös mozzarellaa, toim. huom.). Sitten kävelin ihan polleena tohon lähikahvilaan ja esitin taas kiireistä ja otin muffinin take awayna. Asun kuitenkin kadun toisella puolella, joten sanoin, että lämmittäkää ihmeessä kun mullakin ois mikro ja kaikki, mut on KIIRE. Pakkasin muffinin AINO VANILJA JOKU SUKLAA, EN TIEDÄ OSTIN KALLEINTA jäätelön kylkeen ja jumalauta oli kaunis jälkiruokaannos. Niin kaunis etten ois kehdannu syödä ellei ois ollu nälkä. Vähän kahvia kylkeen ja olin seitsemännessä taivaassa.Vähän harmittaa nyt jälkeenpäin, kun en ottanut IPHONELLA kuvaa siitä. Oisin voinu heti päivittää FACEBOOKIIN, että "SAMPO SÖI JUURI HERKKUJÄLKIRUUAN, HUHHUH ja sitten tottakai laittaa "PAIKASSA FREDA, HELSINKI, JUST SIELLÄ KEHÄKOLMOSEN SISÄUOLELLA". Piti oikein ottaa hipstermäiset televisioruudut nokalta hetkeksi alas, kun olo oli niin raskas. Nyt mietin, että meniskö kattoon pyhiä teppoi TAVASTIALLE (oikeesti ne on semifinalissa, mut tavastia kuulostaa paremmalta) vai ESPOOSEEN PELLE MILJOONAA. Pelle on kyl aika vanha patu jo, mut espoo sinänsä vähän punavuorelaiselle seikkailullisempi paikka. Ja amarillo on aina amarillo, eli ihan paska. En tiedä, ohan tässä aikaa päättää, voi olla että en mee minnekkään. Liikaa tarjontaa helpompaa olla vaan menemättä.

Nyt lopetan punavuoriraportin, nappaan fixin alle ja pyöräilen viiskulmassa sporan alle.

PS. Musta tuntuu että tää oli luokattomin, juonittomin, päämäärättömin, aivo-oksennusmaisin kirjotukseni ikinä. Mutta pitää harjotella taas tätä helvetin sylkemistä, kun tuo 4kk aika teki minusta intellektuellin. Veikkaan että jatkossa tekstiä tulee tiheeseen tahtiin, kun ideoita on kun ghanalaisia vesa keskisellä kerrassaan!

PPS. MITÄ HELVETTIÄ, UUDISTETUSSA BLOGGERISSAKIN SAA LAITETTUA SIJAINNIN! PUNAVUORI SIIHEN SIIS.

Ja ainiin joo, KYLLÄ kävin kattoon Kentiä Garden Partyssa, mutta sen varmaan osasitte jo päätellä.

2 kommenttia:

  1. voi vittu sampo sun pitäs alkaa pitää jotain kolumnia :-D

    VastaaPoista
  2. Jaa-a, oishan se hauskaa, mutta näillä taidoilla varmaan joku metropoli tai city vois olla ainoat potentiaaliset vaihtoehdot työnantajista :D

    VastaaPoista