tiistai 2. marraskuuta 2010

Sisäinen kuolema

HAHAAAAAAAAA minusta tuntuu, että tulen aina vain ajan kuluessa lähemmäksi järjen lähtemistä täällä opiskelijakämpillä. Kaikki on yhtä sekavaa, mitään ei saa aikaiseksi, kaikki paska kerääntyy niskaan kun ei osaa sitä järjestellä ja lajitella pois sieltä ;ADSADASDF Pitäisi oikeasti varmaan prepata tuossa ulkonakäymisen jalossa taidossa taas kerran. Sellanen fiilis on meinaan, että juttelen enemmän yksikseni kuin aikaisemmin (on sitä ennenkin tullut harrastettua, mukavaa aina ääneen vakuutella itselleen jotain tai pohtia. tämä myös hävettää joskus esimerkiksi koulussa kun ei tajua että juttelee ääneen itselleen (tapahtuu kyllä todella harvoin julkisilla paikoilla, enemmänkin se on sellaista nyrkkiin kuiskailua, ja esitän muka haukottelevani :------DDD vittu tuntuu vammaselta)). Mielikuvituskaveria ei sentään vielä ole, tai ehkä se onkin minun toinen persoonallisuuteni, jonka kanssa juttelen? En tiedä!?!?! Ehkä olenkin vain ulkomaailman avaruusolioiden sätkynukke ja he tekevät kokeita siitä, muuttuuko ihmisen luonne kun hän keskustelee betonineliössä tarpeeksi kauan itsensä kanssa. Tiedä häntä, eikä hänkään varmasti tiedä itsekään.

Toinen juttu mikä jännää on se, että olen alkanut nauramaan hysteerisesti kaikelle turhalle. Ennen sitä vain hymähteli ja vähän hihitteli tyttömäisesti kaikelle kivalle ja ei niin kivalle, mitä internetin maailmasta silmille putkahtikaan. Nykyään taas tuntuu, että kaikki on niin helvetin hauskaa. Eilenkin joku kertoi irkissä jonkun ihan kuivan jutun ja se vain nauratti niin paljon, että ei varmaan 15min pystynyt muuta tekemään, kuin nauramaan vedet silmissä. Katselin myös tenttituloksiani ja nekin naurattivat. Tipahdin jopa lattiale maahan makaamaan ja nauramaan. Tämä on sitten vissiin se kuuluisa ROFL. Tulipahan koettua sekin ennen kuolemaa.

Edellä oleva saattaa myös johtua siitä, että ei tule oikein nukuttua kunnolla. Yleensä tulee mentyä 0200-0300 aikoihin nuQmaan (niinQ teinix kirjottaz), ja sitten kasin aikoihin muka pirteänä pitäisi pompata ylös. Yleensä hommma kusee ja tulee nukuttua pommiin. Sitten kun vklna yrität saavuttaa menetettyä aikaa kiinni, niin eihän silloinkaan voi nukkua, kerrankin kun on vapaata koulusta. MUT KUTEN JONE NIKULA SANOIS ET NIINKO KUOLEMA KUITTAA UNIVELAT, VITTU METAL JA KUUSKUUSKUUS!!!11

Joku tietysti nyt miettii, että vittuako valvot? No en minä tiedä, kovasti se aika liehuu kun dataa. Kokeilkaa vaikka, 4chania selaamaan ja yhtäkkiä huomaat että olet tuhlannut taas yhden päivän elämästäsi. Mutta ai että mihin sen tuhlasitkaan <3

Myös tämä pienemmässä sängyssä nuQminen (RIP leveä sänky) on uutta ja ihmeellistä. Herään yleensä kyljeltäni seinää vasten, ja säikähdän joka vitun aamu tuota samaa seinää, joka on siinä parin sentin päässä naamasta. Sitten tottakai ensireaktiona siihen heilauttaa päätä (pitäs vissiin taaksepäin, mutta automaagisesti se menee seinää kohti) ja sitten on taas nenä pipi ja mitä vielä.

Mut on tässä opiskelijaelämässä puolensakin. Vesi+sähkö kuuluu vuokraan=lattialämmitys aina suihkussa väh. 25 celsiusta plussan puolella ja tiskataan toki juoksevan veden alla. HAHHAH, in your face vitun afrikka ja kehitysmaat, ei paljoo nappaa mitkää hiilijalanjäljet, meitsi tuhlaa koska MARTTILAN KORTTEERI MAKSAA. Paitsi että, juuri sain kirjeen ,että vuokra nousee 2% ensi vuoden alusta. Tuossa tsuumailin uutta vuokraa, niin onhan se 5€ kalliimpi. Ehkä tuolla saa jo vähän lisää tukia, mikä tarkoittaa että tässä jää vain voitolle. Että haista paska KELA myöskin.

Ei mulla muuta hei, piis ja loov ja tykkään Afrikastakin aikuisten oikeesti!

PS. Huomasittex ettei vituttanu niinkään mikään tällä kertaa. Alkaa vanha olemaan jo turta kaikelle :(

EDIT: Laitoin läpällä tänne AdSense mainoksia, vaikkei niitä kukaan oikeasti klikkaa tässä blogissa ainakaan. Pitäs varmaan nyt sit tehä ne miljoonat proxyt ja alkaa tienaamaan moneyta. Ei mut, sillä vaan että noissa on aina yhtä hämmentäviä mainoksia, koska ne generoituu muka kirjotusten perusteella. Äskenki oli joku Filipiinodeittimesta, ohan se tietysti ihan hyvä että on postimyyntivaimoa tarjolla noinkin kätevästi. Sitä ennen pyöri Björn Borg tuotemerkin mainos, jossa sanottiin "Things you can do while wearing Björn Borg underwear" ja sitten lätkähti joku misu alusvaatteisillaan jousipyssyilemään?? SERIOUSLY, kuka näitä suunnittelee :_DD

2 kommenttia:

  1. Oho, jätkällä on blogi, rlz. <3

    VastaaPoista
  2. Joo avasin tämmösen, mihin voin avautua vammasista asioista vammasella tavalla :DD Eli asialliset jutut pidetään erillään tästä.

    VastaaPoista