sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Ennustajan vikaa

Lainaan tässä postauksessa itseäni muutaman postauksen takaa:

"Veikkauksen kalenteri on taas utopian ykkönen, mutta pelataanhan sitä lottoakin. Tuota kalenteria ei vaan varmastikaan jaksa kukaan päivä kerrallaan raaputtaa, sama kattoa voittaako vai ei, kun ei siitä kuitenkaan voita mitään + sen voi lunastaa kuitenkin heti."

Raaputin eilen yöllä kaikki enkä voittan mitääää. Tilanne vaatii taas kerran Ilonaa ja lusikkaa :-------------------------------------------------D

Ei mulla muuta. Nukuin kolmeen. Pitäisi lukea kokeeseen. Pitäisi tehdä tehtäviä. Syön ja katon mieluummin nyt Twin Peaksia. Priorisointi on tärkeää Elämässä. Miksi kirjoitin sanan "elämä" isolla alkukirjaimella? Onko se erisnimi? Ei ole. Veikkaan että kyseessä on typo. Tai ehkä se on vähän niinkuin korostus. On vain yksi elämä. Elä se täysillä. Se on sinun. Älä päästä irti hetkestä. Tartu siihen kiinni. Muuten kadut loppuelämäsi. Meikästä vois tulla varmaan hyvä motivational spiikkeri. Tai sitten näiden kirjoitusten perusteella ei sittenkään. En tiedä. Paska ammatti joka tapauksessa. Tämän viestin tyylilajina on lyhyet lauseet eikä kappalejakoa. Tätä on meinaan varmasti ihan vitun ihana lukea. Kirjoittaessakin menee jo silmät ristiin. Vihaan. Itseäni. En oikeasti. Mutta annan vain sellaisen kuvan. Äidinkielenopettajani olisi ylpeä tästä. Kai tällainen jossain runoudessa menisi. Sisältö on ihan paskaa mutta kun on erikoisella tyylilajilla kuorrutettu niin paskastakin tulee kultaa. Onhan tämä jo nähty. Ja sitten kun kirjotat vaan diipadaapaa murteella niin sekin myy. Pitäisköhän iteki. En kyllä osaa oikein mitään murteita. Otteita oulusta ja tampesterista. Entä jos niitä yhdistäisi? Sekasikiömurrerunokirja. Olisikohan tälle markkinarakoa. En tiedä. Helpompi perustaa vaan folk-metal bändi ja tienata vitusti rahaa ryyppäämällä. Tämän jälkeen voi sitten toteuttaa itseään kun on fygee. Sitten voi aina painottaa, ettei raha merkitse mitään vaikka on kirjoilla Monacossa ja pelaa lentopalloa mallityttöjen rintavarustuksella. Mitenköhän tämä tästä muodostuu etiäpäin. Veikkaan että parempi lopettaa tähän vielä kunnialla. Kunnianmies. Talvisota. Simo Häyhä. Never Forget. Mistä johtuu talvisodan mielenkiinto? Ihmiset ampuu toisiaan metsässä? On tämä sota hauska juttu. Meikä teki tuota jo pikkupoikana. Vaarnatie massacre. Joo, okei. Ei ihan sama asia. Mutta asia kuitenkin. Asioitakinhan on monenlaisia. On ilmioitusluontoista ja sitten vähän kiertelevämpää kyselyä ja jotain. En tiedä. Ilmoitusluontoinen asia oli rehellisesti ainut mikä kuulosti mielessä edes hyvältä. Ehkä olen suomenkielellisesti rajoittunut. Suomen kielikin on ihan hauska kieli. Kun joku Mustafa tulee Suomeen ja sille opetetaan suomea niin luuleehan se selvästi että hulluja ollaan. Otetaan sana rääkätä. Sitten kontekstissa: "Älä rääkkää sitä kissaa"; "En mä rääkkääkkään". Oikeasti. RAEAEKKAEAEKKAEAEN". Kuulostaa ihan joltain saatanan vallassa olevalta pikkutytöltä. Opettaisivat ennemmin sitä ruotsi. Paljon helpompaa ja sivistyneempää. Yhdyssanojen muodostaminenkin on helppoa kuin mikä. Joko tuplaat sanoja tai sitten yhdistät kaksi ja laitat valiin kirjaimen "s". (JOO EI TOIMI AINA MUTTA USEIN). Jag har redan kommit. Jag har redanredan. Ja kyllä muuten (pussaa peukaloaan) toimii. Kuten Anssi Kelakin sanoisi. Anssi Kansaneläkelaitos haha. Vittu miten huono juttu. Kelaappa kelaa anssi. asdsafsamkvmbklamdk, Nyt loppu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti