lauantai 4. joulukuuta 2010

Juomalasi

Voiko päivä enää ihanammin alkaaaaaaaaaa. Heräsin klo 13.00. Pitikin valvoa taas. Tuossa vaiheessa jo meni päivä pilalle, kun tiesi että puolet mennyt jo asdasd. No pitää ottaa menetetty aika kiinni valvomalla ja kirota taas huomenna samoja asioita.

Noh, aikani neppailtuani ja munakkaan nautiskeltuani totesin että jääkaappi näyttää aika valoisaa "eioota". Margariinia sentään löytyisi päivälliseksi. Noh, ei muuta kun kauppaan. Tässä vaiheessa vasta tajuaa yhtälön: "lauantai+citymarket+14.00=maanpäällinen helvetti". Meinasin jo parikkipaikalle astellesani kääntyä takaisin, sillä ihan täynnä autoja oli koko helvetin maisema. Vedin kuitenkin herskat suoneen ja päätin että niiden voimalla lähden taistelemaan sisäisiä demoneitani vastaan ja astuin liukuovista sisään. Heti käytävällä saan ihmetellä, kuinka joku jaksaa harrastaa pujottelua jossain vuoren rinteellä. Cittariin vaaan, on ainakin haastetta saatana.

Ja että kaupassa käynti ei olisi niin mukavaa, niin tilillä oli 10,88€ ja kun se saakelin KELA ei voi maksaa tukia kun vasta tiistaina, niin piti sitten oikein laskimen kanssa kulkea hyllyjen välissä. Sitten kun siellä on niitä lapsiperheitä poikittain kärryjen kanssa käytävällä, että ei edes puskutraktorilla pääse läpi kun varmaan perheenäitien sellluuliiteista kimpoaa vain takaseinään saatana. Melko hyvän ostoskassin sain kuitenkin rakennettua pujottelusta ja ahdistavasta kuumuudesta huolimatta. Ainut harmin kohde on, että juustoon ei kyllä todellakaan riittänyt rahaa. Pitäkööt porvarit juustonssa.

Kassallakin olisi tällainen hieman normaalia idioottimaisempikin yksilö ehtinyt ratkaista kuuluisan rubikin kuution, ennen kuin saa edes alkaa latomaan niitä tavaroita siihen. Onhan se kiva että viisihenkiset perheetkin käyvät tasan kerran viikossa, ei siinä. Kaikki vielä samana päivänä. Koskakohan joku ihana äiti aloittaisi kansanliikkeen, että maanantainahan sinne kauppaan kannattaa illasta mennä.

Nojoo, tuntuu ettei tässä maailmassa enää oikein muu asia vitutakaan kuin citymarket. Mutta kotiopäästyäni ja ihanat makaronit+jauhelihaa tomaattimurskassa kokattuani. Pääsi taas vituttamaan oikein kunnolla. Ajattelin, että katsonpa ihanasti sängyltä makoillen television suuntaan. Kun olin jopa lakanat vaihtanut ja tuulettanut itse petivaatteita!!!! (Huomaatko äiti, saatan ehkä sittenkin pärjätä todellisessa maailmassa :----------------------)) Noh, perinteen mukaan asettelin lautasen sängylle ja tapana on ollut laittaa tuo _JUOMALASI_ tietokonetuolille. On siinä hyvin hollilla, niin. Noh, jostain syystä tuli jotain asiaa keittiöön ja takasin tullessa (kaukosäätimet mukavasti handuissa valmiina) päätin rojahtaa _SIIHEN HELVETIN TIETOKONETUOLIIN_....ONNEKSI OLKOON JA TÖTTÖVITUNRÖÖ VAAN. Heti kun treenatut pakaralihakseni koskettivat lasia päästin automaagisen ja mörean miehekkään "Voivvvvvvvttu" ääännähdyksen, joka erehdyttävästi sai naapurit varmasti luulemaan, että Leijonat harrastavat naapurissa japanilaista bondageseksiä.

Voin kertoa, että 3dl vettä (sentään vettä eikä mehua tahi maitoa! jumala on ehkä sittenkin olemassa) on yllättävän paljon sinänsä ;ASDFSADASD. Oli niinkuin jossain itämerellä kalastusaluksella palloilisi. Uimapatjat vaan esiin ja jalkalamppu päälle ja ruskettumaan. Onneksi tuo vesi levisi tietokoneen johtohelvettiä päin, pahemminkin olisi voinut käydä. Sitten huomasin että tässä taloudessa ei ole oikein kunnon rättiä edes millä pyyhkiä. Onneksi on helvetin imukykyistä (not) pirkka vessapaperia sentään. Toki kun lasi särkyy, niin palasiahan siitä tuele vitusti. Niitäkin piti alkaa kerääämään käsin, onhan muunlainen neiteily vain naisille. Note to self (ja kaikille myös): elä pyörittele niitä sirpaileta käsissä :-D Tuntu, että parista kohdasta vuodetaan vielä kuiviin. Siinähän sitä olisi taas ollut elämälle tyylikästä lopunalkua.

Eipä siinä, selvisin hommasta. Ainut mikä ketuttaa on se, että se oli meikän ainut JUOMALASI. Ja tosiiaaan kun tilillä 0li 10,88€. Kaupan jälkeen ja tarkkojen laskelmien selvittyä, sinne jäi 21c. Sillä ei taida edes kirpparilta saada uutta lasia. Ehkä tässä sitten tiistaille selvitään suoraa hanasta juomalla :=D. Nooh, kuhan ei vitunmoiselle kuprulle jää lattua niin homma hyvä :----D___AD_AD.a.fs,am.

Mitäpä sitä muuta, ei edes jaksa vituttaa kun vituttaa jo niin suunnattamosti muutenkin. Kuolotehtäviäkin (see what I did there??????) piti tehdä, mutta eipä niitäkään enää kerkeä. Ihan sama. Oli silti mukava nukkua pitkään ja nähdä kuinka elämässä epäonnistutaan :-D

EDIT 19.36: No nyt kun päästiin maalailemaan piruja seinille. Löysin kaapin perukoilta mukin! Päivä pelastettu. No, ei nyt aivan niinkään... Nimittäin onnistuin tällä kertaa kaataaman nuo helvetin MAIDOT tietokonetuolille ja puolet lattialle. VITTU MÄDÄNTYKÖÖT SIIHEN MINÄ LÄHDEN RYYPPÄÄMÄÄN VAIKKEN RAHAA OMISTAKAAN SAATANA --->>>>

1 kommentti:

  1. Nyt tiedän ainakin että mitä tuon sulle torstaina, mutta EN joululahjaksi. :P

    VastaaPoista