tiistai 23. marraskuuta 2010

Jännempi jännä

Tiiättex kun syö tollasta täysjyväleipää ja sitten käy vessassa niin saa aina yllättyä kun pukkaa vaan siementä niinQ :-------------------------D

joo jatkan tenttiin lukemista ->

EDIT: Oikeastihan minä en tuollaisia ajattele, hyi. Pois se minusta. Syntiä tuollainen. En halua nimittäin menettää taivaspaikkaani. Halusin vain tsekata kellonajan, koska vihdoinkin löysin mestan mistä sen voi muuttaa :DDD Ei siihen mennyt kuin joku vuosi. Niin kauan on blogger minua onnistunut hämmentämään. Tyhmäksihän tässä itsensä tuntee, mutta toisaalta antaa tuntua. Helpompi olla tyhmä kuin viisas, kuten viisaatkin sanovat.

Äh, kello lähentelee seinää erittäin eroottisessa mielessä ja kertoo kuiskaten, että kello on kybää yli kybä. Tietääkseni tässä asuintalossa on se kuuluisa "hiljaisuus" kello kymmenen. Kehtaanko silti mennä suihkuun? Entä jos joku takakiree tauno ei pidäkään siitä? Jos saan varoituksen, jossa lukee: "Nyt vitun hippi oppettelet ne kellonajat." Toisaalta mitä vitun väliä, oon käynyt muutenkin varmaan joka ilta 2300-0000 aikoihin suihkussa, ei oo kuulunu vielä mitään, joten ei varmaan kuulu jatkossakaan. Tietysti voisi yrittää miellyttää kaikkia, mutta ei tässä kompleksissa voi miellyttää ketään, koska tuo hiljaisuus on niin vammasesti määritelty.
Haluaisin tietää, kuka keksi että hiljaisuus alkaa 2200 (ihan ymmärrettävä tämä osa), mutta että päättyy 0800. Oikeasti. Melkein kaikkialla missä olen pyörinyt on ollut hiljaisuus johonkin 06.00 asti. Jos haluan mennä esim. klo. 8.30 kouluun ja haluaisin käydä suihkussa niin vittu siinä on 30min aikaa kuivata tällainen leijonanharja ilman fööniä sun muuta härpäkettä koska ne on saatanasta. Voin kertoa että ei kuivu. Sitten jos menet aikaisemmin niin varmaan jossain yhtiökokouksessa yhdessä päätetään, että se alakerran tuurijuoppo saa asua talven ulkona. Onpahan sitten ainakin funktio sille lämmittävälle viinipullolle. Ja puhumattakaan siitä, että tarkoittaako tuo myös oman kämppisten kuulevissa möykkäämistä. Eli menen paistamaan pakastettua kyrpää keittiöön notta BATANG (huono tuukkavirtaperko tribuutti, tiedetään), niin periaatteessahan kun sitten se paistinpannun tirinä ja mikron infernaalinen hurina, puhumattakaan piippauksesta herättää kanssaolijat HILJAISUUDEN aikana. Saatana millään luontokappaleella tarvi olla jotain hiljaisuutta enää kuuden jälkeen aamusta. Jos tästä menisi juna ohi yöllä niin varmasti olisi jotain elämän sankareita (l=minä) valittamassa hiljaisuuden rikkomisesta. Miksi pitää rikkoa toimivia aikatauluja. Ja siksi toisekseen, miksi pitää olla joku hiljaisuus, noita kukaan noudata varsinkaan jossain 99% opiskelijoista koostuvassa kämpässä.


PS. MUALIMMANSOTA TULLOO. KIM JONG PAINAA NAPPIA JA KAIKKI RÄJÄHTÄÄ 666

jos oikeasti yrittäis sitä tenttimatskua sisäistää ->

EDIT 2: Kävin suihkussa sittenkin, hitto meikä on rebel. Sanoisinko jopa leather rebel. Meinasin myös liukastua laittaessani boksereita jalkaani. Tai lantion alueelle ne kai tarkemmin tulee eikä jalkoihin. Paskaa tämä suomen kieli. Mutta siinähän sitä olisikin ollut. Oikea lainsuojattoman kuolema sanoisinko.

2 kommenttia:

  1. :DDD Vittu kun piti nauraa oikein ääneen täällä ja rikkoa meidän talon hiljaisuutta.

    VastaaPoista
  2. Hiljaisuuden rikkominen kannattaa aina.

    VastaaPoista