perjantai 19. marraskuuta 2010

Kiinnostaaihanvtustssasd



Taas taustamusiikkia. Pakko kuunnella jotain erittäin lunkia nyt, sillä kiinnostaa kympillä taas kaikki.

Ensinnäkin, miksi ihmisen pitää olla niin laiska ja saamaton. Kyllä tässä on taas tullut todistettua, että ehkä joskus kannattaisi harkita itseään niskasta kiinni ottamiseen (voiko tuota aedes sanoa noin? en tiedä samahan seon vielä koittaa, jou). Tein tässä pirteänä kuin joku helvetin peipponen (alan olla mestari näissä kliseisissä sanonnoissa) ihanan kirjasto- ja tietopalvelu -alamme maailman tärkeitä tehtäviä, jotka kertovat jotain koko paskastasd. TEHTÄVÄNÄSI ON KERTOA ARKISTOISTA JA MIHIN KÄYTÄ JA KIINNOSTAAX IHAVVITUSTI RAI RAI RAI.
Voin kertoa ettei kiinnosta. Mutta eihän n. 85% koulutehtävistä kiinnosta muutenkaan, joten ei kai siinä sen kummempaa. Se saamattomuus tosiaan vähän syö kebablihaa luun ympäriltä.

Tätäkin tehtäväähän oli n. vko aikaa suoritella. Onnistuin silti palauttamaan sen n. 5min myöhässä deadlinesta, mutta onnex ei vissiin haittaa ja vaikka haittaiskin niin vitun samaaaaaaaaaaaaaaa. Pääasia että on jotain raapustettu. Mutta tosiaan. Viikon recreationi. Ensiksi oli toki viikonloppu, mutta sillonhan ei varmasti voi tehdä mitään. Maanantaina en tehnyt mitään, koska seuraava tentti oli vasta ke joten ti oli aikaa lukea. Eräs esitelmäkin oli vasta torstaina, joten nou pänik ögeen. No tiistaina sitten mentiinkin harrastamaan wallriverin juomakulttuurin tutkimista. Onneksi oli sivistynyttä päivämeininkiä, joten pääsin kymmeneltä jo himaan, mutta jotenkin silti päivä venähti neljään kun piti vissiin ruotsiakin lukea. Keskiviikkona tekaisin ruotsin tentin lalalaa ja lähdin taas tutustumaan juomakulttuureihin, koska esitelmäthän menee parhaiten lonkalta ja heroiiinikin toimii viihdekäytössä. Noh, esitelmähän oli ässää juuri lonkalta heiton takia ja heroiiinikin toimi. Sitten sitä pohtii että jeejee, ei koulutehtäviä. No vittu sitten muistaa _ARKISTOT_. Ja sitten alkaa perusmeno:
"Noh, onhan tässä koko päivä aikaa" (Sampo Selkälä, klo 14.15).
"Noh, jos kattoisin eka parit jaksot Gimme Gimme Gimmeä" (Sampo Selkälä, klo 18.00). "Pitäskö alottaa arkistotehtävä" (Sampo Selkälä @ IRC, klo 19.jtn)
"Noh, laitan ruokaa kuitenkin eka" (Sampo Selkälä, 20.jtn)
"Pitäskö alottaa arkistotehtävä" (Sampo Selkälä @ IiRC, klo. vitusti liikaa)

No sitten kun alotan joskus klo 23.58,32 aikaan tekemään tätä, niin tulee semiväsytys, koska tämän viikon uniajat ovat olleet jotain luokkaa 3-4h/yö (ei se paskabändi). OMA VIKA MUTTA SATAN SILTI. No, kuningasideat on kuningasideoita ja päätän, että nukun 2h ja kirjoitan tunnin ja repat. Noh, herään 02.00 kellon soittoon ja vääntäydyn Open Officen armoille. Tuijotan ruutua hetken ja totean, kyllähän tämän nyt saatana ehtii aamullakin tekemään. Kello soimaan 0700 ja nukkumaan. Sitten yllättäen nukun herätyskellon ohi ja huomaan kellon kolkuttelevan jo kahdeksaa. Siitä vaan sykkimään ja kirjoittamaan jotain vitun tajutonta liibalaibaa (ellei jopa shaibaa) mitä nyt mieleen juolahtaa. Ja nyt sitten väsyttää ihan homona, ja voi olla ihan varma, että ei varmasti nukuta jos antaudun kovan ja kalskean petini vangiksi. Onnellinen päivä tänään varmasti siis luvassa. Itsemurha on ratkaisu, mutta varmaan siihenkin olen liian saamaton :-DDDDDD "Ehkä huomenna, ei tänäänkään jaksa kyllä alkaa rakentelemaan viritelmiä."

Piristi sentään päivää kun kuuntelin VENOMIA samalla kun tein tuota sillon yöllä ja tallensin sen muotoon "blackisthenightwithmetalwefightkiinnostaaihavitustasdds". Palautin jo moodleenkin koko paskan, kunnes huomasin että kannattaa varmaan vaihtaa tiedostonimi, vaikkei sillä nyt sinänsä väliä ole. Näyttääpähän paremmalta niin ei tarvi nillittää joka vitun asiasta.

Ilona soimaan ja ranteet ->

EDIT: näyttää muuten toimivan toi embeddi ihan täydellisesti. No mitä sitä nyt oikeasti joltain blogspotin perussetiltä voi odottaakaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti