keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Siivousintoa

Tähän alkuun tunnelmamusiikit:

Hyvä punk kthxbai. Jos kappale loppuu ennen kuin tekstin on ehtinyt lukea loppuun, kannattaa myös lopettaa siihen. Se kun on tämän postauksen paras juttu.

Vaikka otsikko lupaileekin asioita, joista minulla ei ole mitään harmainta aavistustakaan, ajattelin silti kertoa jotain tähän asiaan liittyvää. Itsehän en tiedä mitä siivousinto on, parempi jättää asiansa osaaville. Kuten esimerkiksi nimeltämainistemattoman asuintoverini muorille.

Tänään saavuin kotiin koulusta positiivista mieltä täynnä, sillä ruotsin koe oli helppo, sanoisinko jopa jättelätta vaikken sanoja osannutkaan (tässä vaiheessa voi tietenkin miettiä miten voi pärjätä kokeessa jos ei osaa sanoa, en tiedä itsekään mutta tältä tuntuu). Ehkä sieltä silti tulee joku üllatuus ja uusinnoissa nähdään. Paha sanoa, hyvä myöskin. Joka tapauksessa, herraani jumalaani ylistäessä kotiin saapuessa ja CDONin 20€ lahjakortttia hipelöidessäni (ostin Acceptii ja Warlockkii, hevyy metül nääs \,,/ (>.<) \,,/!!!1) huomasin kauhukseni, että jotain jännää tapahtuu soluasuntoni yhteisissä tiloissa. Mattoa kasassa ja mitälie muuta härpäkettä. Sitten kuulin kaukaisen naisen äänen, hieman vanhahtava ja aavistuksellisella tavalla lipevän ärsyttävä. Nopeasti olinkin jo morottamassa tätä naishahmoa, joka innokkaasti harrasti suursiivousta asuinkumppanini huoneistossa. Ylipirteää meininkiä yms. jne. Oli jopa innostunut vaihtamaan keittiön verhot, koska vanhat olivat kuulemma liian läpinäkyvät ja kun kämppä on katutasolla, niin kaikkihan näkee kuinka keitämme makaronia keittiössä. En tajua. Varmaan ihmistenkin ihana katsella tällaista adonista tosipuuhissa. Kuinka raavaat käteni muotoilevat täydellisiä lohimedaljonkeja suurella rakkaudella, ellen jopa sanoisi hellyydellä.

Tämähän skenaario ei sinänsä yllätä, tuollahan tuo nainen ihmettelee ko on paskasta ja mitään ei oo siivottu ja kenkiä ei oo pesty ja lattialla on vissiin hius ja juustonpala ja mitä helvettiä vielä. Ei ollut kauaaaaaaaaaaaaaaakaan kun oli tiskaamassa astioita sama nainen. Herranjumala mitä meinikiä sekin oli. Ihmettelee roskista, roskien viemisten käytäntöä, ilmaisjakelun määrää keittiönpöydällä ja muuta ihmeellistä. Ei Newtonkaan olisi keksinyt painovoimaa jos olisi vienyt ilmaisjakelua roskiin sillä välin kun omenat putoilevat maihin. Pitää pysyä ajantasalla eikä keskittyä turhuuksiin. JOTEN NAINEN on kiva että viihdyt keittiössä (boonusta ja plussaa) mutta mieluiten omassa, tack hej.

Ja se oikea ongelmahan tässä on se, että on näläkä ja en uskalla mennä tuonne hakemaan ruokaa :-DDDD Kuitenkin ränttää meikän maanrakoon ja pilaa loppuelämän. Pitää kerätä rohkeutta ja kysyä saanko keittää _KOREALAISIA_ nuudeleita välillä ja sitten jos tuo jatkaisi hommiaan. Jos huomenna Ilkassa kerrotaan nuoresta ja kauniista miehestä, joka kuihtui asuntoonsa, tiedätte olla surematta.

EDIT: TEHOTÄTI OLI TISKANNUT OMATKIN ASTIANI. Tuollaiset tehopakkaukset pitäisi kieltää lailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti