perjantai 5. marraskuuta 2010

Suihkuverho

Nyt kyllä ottaa aivoon otsikon asia. Itseähän tässä taas saa syyttää, kun pitää aina nuukailla kaikessa muussa, että saa ostettua esim. levyjä silläkin ylijäämällä. Voin oikeasti kertoa, että panostakaa niinkin turhanpäiväiseen asiaan kuin suihkuverho. Syö miestä käydä suihkussa paskalla suihkuverholla.

Homman nimihän ei tällä kertaa ole kuolema, vaan se, että ostin tänne betonikuutioon suihkuverhon heti muutettuani. Noh, tarjollahan oli jos jonkinlaista, ja pieni ihminenhän totta kai mietti ahkerasti, että mikä ero näillä on vai onko mitään? No, onhan niillä, mutta onko se sittenkään niin merkittävä ero? No, kyllä se vain on. Katselin kaupassa kahta eri vaihtoehtoa, toinen oli vitunmoista high qualitya, vinyylisuihkuverho. Jämäkkä, toimiva ja ns. paras. Toinen vaihtoehto oli tuommoinen vitun lakana. Hintaeroa näillä oli 10€, joten gheton kasvattina otin tottakai tuon kympin, koska EIHÄN SUIHKUVERHOLLA OIKEASTI VOI OLLA MITÄÄN MERKITYSTÄ?

Aikani tuotakin paskaa viriteltyäni päätin sitten koeajaa tämän maanmainion lärpäkkeen. Paskan markkinoivat, ja paskan ostin. Itseähän tässä vain saa syyttää :DDDDD Oikeasti, tuo ei kyllä aja mitään hiton virkaa. Hommahan alkaa sillä, että noita vitun renksuja oli vähemmän, kuin itse verhossa renksujen mentäviä aukkoja. No anygay, kyllähän se pysyy vaikka yksi aukko on tyhjä. Homman nimihän on se, että tuota varten on varmasti kehitelty joku maailman ohkaisin muovi, joka huojuu jo pelkästä vihaisesta katseesta. Laitan iloisesti suihkun päälle, niin tulee varmaan joku vitun kova imu ja madonreiät avautuvat, kun tuo helvetin suihkuverho vetäytyy suihkua kohti. Eli toisin sanoen siihen saatana kietoutuu, ja kun märkänä yrität siitä kauhoa itseäsi irti, niin se on kuin pikaliimalla leikkiminen. Toisen käden kun saa irti, niin toinen onkin jo kiinni muualla. Noh, tästä kun selvitään, ja olen hieronut kivasti päänahkaani shampoota, ja otan sen crucial stepin suihkun alle. Niin yhtäkkiä onkin jotkut vitun merenrantapuhuriefektit, sillä tuntuu, että suihkuverho lepattaa jossain katon rajassa=siitä on ihan vitusti hyötyä, koko vessa kuitenkin vedessä, vaikka verho löytyy (oikeasti joskus tuntuu siltä, että vessa olisi varmasti kuivempi ilman verhoa, ja jos ei muuta, niin minä en olisi aina vuotta vanhempi yhden suihkukerran jälkeen). Niinjoo, ja kun tuo suihkuhan on tuollainen legendaarinen boksi, missä mahtuu juuri ja juuri seisomaan ilman että tulee ahtaanpaikankammo, niin kun levittelet siellä niitä syöpäaineita päänahkaasi, niin voit olla varma että siinäkin taas taistellaan suihkuverhoon liimautumisen kanssa, koska taas on vakuumimoodi päällä. Saatanan fysiikan lait.

Olen myös miettinyt, että entä jos kävisin poistamassa sen vinyyliverhonkin, mutta mitä hittoa sitten teen tuolle lakanalle? Siinä menee kymppi hukkaan, ei oo kivaa hei. Saatana kun pitää olla näin nuukakin, vaikka varmasti käyttömukavuus paranisi. Mutta pitäähän sitä elämässä olla jotain jännitystä, mieluummin kuitenkin ottaisin jännitykseni vaikka venäläisenä rulettina, kuin suihkuverhon kanssa taistelemisena.

3 kommenttia:

  1. Osta hei dude semmosia pöytäliinoille tarkoitettuja punnuksia mitkä saa klipsuilla kiinni sinne verhon alareunaan, niin se ei sitten siitä lämpötilamuutoksen aiheuttamasta ilmavirrasta imeydy sinne suihkuun päin. Itekin kyllä kohta ostan semmoiset tai virittelen jonkun muun systeemin kun hermo menee siihen että se saatanan verho on aina ihossa kiinni.

    VastaaPoista
  2. Oho, tuohan on loistava idea. Pitääpä vierailla marketissa tänään :D

    VastaaPoista
  3. Tai sitten vaan kiviä ja jeesusteippiä, ei tarvi ees markettiin asti. :P

    VastaaPoista